Luminița Dobrescu, replici dure la adresa Andrei – “Să auzi și să nu crezi… Andra cântă muzică populară!”

Luminita Dobrescu, replici dure la adresa Andrei

Luminita Dobrescu, replici dure la adresa Andrei

Luminița Dobrescu este una dintre cele mai mari interprete de muzică ușoară din țara noastră și prima câștigătoare de origine română a Festivalului Internațional „Cerbul de Aur'.

În 1969, Luminiţa Dobrescu a câştigat trofeul Cerbul de Aur datorită interpretării piesei „Of, inimioară.

Motiv pentru care a considerat că are dreptul să fie indignată de o afirmație făcută de Andra în timpul unuia dintre spectacolele susținute anul trecut la Sala Palatului.

După ce a interpretat piesa „Of, inimioară', împreună cu Lidia Buble, Andra a spus„Cine o zis că generația nouă nu ascultă și nu cântă muzică populară? Iată dovada! Felicitări!'.

Luminița Dobrescu, replici dure la adresa Andrei

Acum, Luminița Dobrescu iese la atac pe rețelele sociale și spune că afirmația Andrei este “cea mai mare obrăznicie posibilă și o lipsă totală de respect”.

“Hahahahaha…..!!!! Să auzi și să nu crezi… Andra cânta „muzică populară' și afirmă cu mult curaj, precum că piesa OF INIMIOARĂ este folclor românesc!!!!!
Este cea mai mare OBRĂZNICIE posibilă și lipsă totală de respect față de o piesă sacră a muzicii ușoare românești, cu o dublă valoare în istoria acesteia!??? Compozitorul este EDMOND DEDA!! Și nu a scris manele!”, a scris Luminița Dobrescu pe pagina personală pe Facebook.

Însă după ce a pornit un întreg scandal în mediul online, Luminița Dobrescu a decis să șteargă postarea de pe Facebook.

 

Iulia Sandu

Foto:facebook.com; libertatea.ro

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete