Ce afaceri are soțul Magdei Pălimariu de la Pro TV. Ionuț Eriksen deține o funcție importantă în Norvegia

Magda Pălimariu s-a căsătorit în mare secret la sfârșitul lunii august. La vremea respectivă nu se știa că e implicată într-o relație, nici cine e bărbatul de care e îndrăgostită. Acum s-a aflat cine e aceasta, cu ce se ocupă și ce funcție importantă deține în Norvegia. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Bărbatul care i-a devenit soț Magdei Pălimariu de la Pro TV este Ionuț Eriksen. Acesta este CEO-ul unui lanţ de clinici şi laboratoare dentare având peste 70 de angajaţi, dar şi Preşedintele al Camerei de Comerţ Norvegiano-Române în Oslo.

Ionuţ Eriksen a plecat din România la 16 ani. O vacanţă în Grecia avea să schimbe totul şi avea să-l poarte în diferite colţuri de lume pe cel care este astăzi CEO şi Managing Director al Eurodent, un lanţ de clinici stomatologice originar din Norvegia, dar extins şi în Ungaria şi în Danemarca. „După înscrierea la Facultatea de Finanţe din Oslo, am urmat ca un curs firesc un masterat londonez, iar la sfârşitul anului 2005 am preluat postul de controlor financiar la compania de curierat şi logistică DHL', a declarat acesta pentru businessmagazin. 

Astăzi a ajuns să aibă clinici amplasate în Oslo, Bergen, Alta şi Trondheim în Norvegia, precum şi în Copenhaga (Danemarca) şi Budapesta (Ungaria), cu un total de peste 100 de angajaţi.

Magda Pălimariu a făcut dezvăluiri pentru VIVA! despre nunta cu Ionuț Eriksen. „Nu am simțit niciodată nevoia să vorbesc atât de amănunțit despre viața personală, nu pentru că aș avea ceva de ascuns, ci pentru că respect omul de lângă mine. Pandemia ne-a restricționat pe mulți, din multe puncte de vedere, iar planurile nu și-au mai avut rostul.

Cel puțin eu asta am învățat în ultimul an… să nu-mi mai fac planuri. Așa că am făcut cununia civilă, urmată de cea religioasă – pentru că era importantă pentru noi, iar ziua s-a încheiat cu o petrecere. Totul a fost imediat după ziua mea de naștere'.

„Atât de mult iubesc să călătoresc, încât chiar mi-aș dori, literalmente, o LUNĂ de miere. Nu, nu am avut o lună de miere, dar am reușit să plecăm câteva zile, înainte de nuntă, în Marbella, iar după căsătorie am fost un pic la Iași și, apoi, direct în Norvegia. Urmează să plecăm din nou în Marbella (locul nostru preferat), însă vrem să vedem cum evoluează restricțiile. Punem siguranța pe primul loc', a mai povestit vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete