Primele imagini cu Radu Vâlcan la Pro TV. Prezentatorul de la Antena 1 a fost Șarpele de la „Masked Singer”

Surpriză de proporții ieri seară la Pro TV! O nouă demascare a avut loc în cadrul show-ului „Masked Singer România'. Sub masca Șarpelui a fost Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu și prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii' de la Antena 1.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Radu Vâlcan a semnat un contract cu Pro TV, pentru apariția de la „Masked Singer'. Prezentatorul de la Antena 1 a fost Șarpele de la Pro TV. Acesta a făcut show pe o melodie a lui DJ Tiesto, iar detectivii au fost impresionați. „Am fost judecat din primul moment în care am intrat pe scenă și mă așteptam la asta! Am știut din prima clipă că sunt făcut pentru a străluci ca o vedetă! Puteți spune că totul a început cu o filmare și un make-up, dar solzii mei strălucitori m-au propulsat mult mai departe! Însă eu am o altă armă: puterea seducției! Bazându-mă pe ea, am reușit să mă remarc în lumea femeilor și am reușit să adun mii de admiratoare', spune Șarpele înainte să urce pe scenă.

Horia Brenciu a crezut că sub mască e Cătălin Botezatu. „Înainte să-l ascult aveam un nume și acum după ce l-am ascultat, am pus încă un nume. Mihaela se uită la mine, bănuiesc că pe lista ei există acest nume pe care îl voi rosti: Doamnelor și domnilor, la Masked Singer a venit Cătălin Botezatu', a spus detectivul de la „Masked Singer România'.

Radu Vâlcan a recunoscut că i-a spus Adelei Popescu că participă la „Masked Singer România', dar aceasta a păstrat foarte bine secretul.

Despre această experiență, Radu Vâlcan a dezvăluit: „Nu îmi imaginam ca va fi atât de greu. Din fata televizorului totul pare atât de ușor. Cu siguranță a fost o provocare pentru ei (n.r. detectivii) , probabil ca nu isi imaginau ca ar putea fi vorba despre mine. Dacă m-au recunoscut, m-a trădat vocea, faptul ca am jucat în telenovele, cică aș manipula oamenii, chestii d-astea firești.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete