Ce a povestit Michelle Obama despre mariajul ei cu fostul Președinte al Statelor Unite Barack Obama?

Michelle Obama, Barack Obama și fiicele lor Sasha și MaliaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Recent, revista americană Globe a dezvăluit că fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, și soția lui, Michelle, ar fi divorțat după 27 de ani de căsnicie.

Informația nu este confirmată, însă fosta Primă Doamnă a dezvăluit, în paginile autobiografiei sale, care a fost motivul din cauza căruia ea și soțul ei au ajuns la consiliere maritală.

Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, și-a deschis sufletul pentru prima oară în cartea autobiografică publicată în 2018, Becoming, unde a povestit că ea și Barack Obama au mers la consiliere maritală.

Michelle Obama a făcut public acest detaliu intim din viața lor în speranța că tinerele cupluri vor înțelege că „mariajul înseamnă muncă”.

Ce a povestit Michelle Obama despre mariajul ei cu fostul Președinte al Statelor Unite Barack Obama?

Fosta Primă Doamnă a explicat apoi, într-un interviu oferit postului TV CBS, citat de VIVA!, că ea și Barack Obama nu pot fi niște modele pentru cei din jurul lor dacă nu le spun oamenilor adevărul.

„Cuplurile tinere cred că tot ce văd la noi se rezumă la complicitate, la dragoste și la faptul că eu îl privesc cu adorație când își ține discursurile.

Dar opinia mea este că nu ne putem erija în modele dacă nu le spunem oamenilor adevărul despre viață și relații.

Căsnicia înseamnă muncă. Căsnicia este grea”, a spus Michelle Obama, adăugând că Barack o iubește pentru că este o femeie puternică.

Apoi, fosta Primă Doamnă a povestit ce îi spunea unei bune prietene despre privirea căsniciei ca fiind un .. sport.

„Vreau să spun că soțul meu este colegul meu de echipă și, dacă vrem să câștigăm meciul împreună, el trebuie să fie puternic, dar și să accepte ca și eu să fiu puternică. Nu vreau un jucător slab în echipa mea și nici el nu vrea!”

Dezvăluirea privind mariajul lor greu a venit după ce Michelle Obama a spus că, odată conștientizată problema, au ajuns în faza redescoperirii reciproce.

Fosta Primă Doamnă a recunoscut și că, după plecarea de acasă a celor două fiice ale lor, Sasha și Malia, mariajul lor s-a schimbat.

Foto: Instagram

Citește și:

Vedeta care face sacrificii mari pentru a-și păstra silueta. 18 zile a băut doar limonadă: Este bine să îți cureți corpul din când în când

Ashley Graham este însărcinată! A făcut anunțul în ziua aniversării a nouă ani de căsnicie cu soțul ei, regizorul Justin Ervin

Nu renunță la cocul care a făcut-o celebră nici după ce a născut, dar acum are o explicație. De ce preferă Meghan Markle această coafură?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete