Ce a pățit Oana Pellea într-un taxi. Actrița a filmat toată experiența neplăcută: „Mi s-a făcut frică”

Oana Pellea a povestit pe Facebook că a avut zilele trecute o experiență neplăcută într-un taxi din București. Actrița a fost îngrozită de gestul șoferului care o ducea acasă.

După ce a terminat la teatru, Oana Pellea a luat un taxi pentru a merge acasă, așa cum face de obicei, însă de această dată a avut parte de o experiență neplăcută. Șoferul asculta unul dintre discursururile lui Ceaușescu și îl punea să se repete încontinuu.

„O experiență… Halloween-ul meu. În taxi București 2022, astă seară,1 noiembrie… mă întorc de la spectacol. Te urci în taxi și faci un salt mortal în timp… groaznic! Vă mărturisesc că este prima dată în viața mea când mi s-a făcut frică!

Nu asculta un post… avea o înregistrare în buclă!

Am ajuns cu bine…', a scris Oana Pellea pe una dintre rețelele de socializare.

Actrița a mărturisit că este prima dată când se confruntă cu o astfel de situație, mai ales că ea apelează foarte des la taxi pentru a se deplasa prin București.

oana-pellea-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Era un taxi public… Merg foarte mult cu taxiul public. Am avut până acum experiențe foarte bune. Am prieteni printre taximetriști. Respect orice meserie, acord respect fiecărei persoane, dar, vă recunosc, experiența aceasta nu a fost chiar plăcută.

Sigur… Sunt oameni și oameni. Poți asculta orice dorești într-un spațiu privat, dar mă aflam într-un spațiu destinat transportului public. L-am rugat politicos să dea mai încet. N-a făcut-o', a mai povestit actrița pe Facebook.

Oana Pellea a reușit să filmeze tot momentul și a încărcat videoclipul pe una dintre rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete