Alexandra Ungureanu se iubește cu un bărbat celebru de la noi. Cine e iubitul artistei

După ce s-a plâns că are ghinion în dragoste, soarele a răsărit pe strada ei. Alexandra Ungureanu se iubește cu un bărbat celebru de la noi. Mulți nu se așteptau să o vadă pe artistă la brațul lui.

Alexandra Ungureanu spunea că are ghinion în dragoste, însă acum viața ei amoroasă s-a schimbat. Artista nu mai este singură și a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de noul iubit. Alexandra Ungureanu și Gojira formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc.

Gojira este realizatorul podcastului de succes „Aproximativ discuții' și unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi. Aceștia au fost surprinși la mall, în Băneasa, în timp ce se sărutau, potrivit CANCAN. Povestea lor de dragoste se află la început, pentru că în luna iulie a acestui an, cântăreața declara că este singură.

Gojira-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

În urmă cu câteva luni, fosta concurentă de la „Asia Express' și-a deschis sufletul și a spus motivul pentru care considera că nu a avut noroc în dragoste până la vârstă de 40 de ani.

„Eu eram intimidantă prin felul meu de a fi, am semănat mult cu tata, introvertită, timidă, antisocială, mă izolam de teama de a nu fi respinsă, nu semănam deloc cu mama. Mama mă trimitea la discotecă și nu mă duceam. Eu mă simțeam rățușca cea urâtă, muzica m-a ajutat să mă transform. În adolescență era speriată de bombe, leșinam doar când mă gândeam că ar putea să vină un băiat la mine. În liceu n-am avut iubit. Îmi plăcea un băiat în liceu, dar el nu m-a abordat, nici eu pe el și a rămas așa. Era înalt, brunet, juca baschet, îl chema Florin, nu am vorbit niciodată. Îmi mai plăcea de unul din Bacău, în tabără, și abia în ultima seară m-a invitat la dans pentru că el voia să știe chestii despre o altă colegă', a spus Alexandra Ungureanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete