Catinca Roman se teme pentru viața mamei sale: „Starea ei s-a agravat”

Catinca Roman se teme pentru viața mamei sale: „Starea ei s-a agravat”

Oana și Catinca Roman trec printr-o perioadă dificilă. Cele două surori se tem pentru viața mamei lor, deoarece în ultima perioada sănătatea sa este precară și are nevoie de îngrijirea medicilor.

Mioara Roman a fost internată miercuri într-o clinică privată pentru câteva zile. Pentru că Oana Roman trece deja prin numeroase probleme familiale, Catinca a mers cu mama lor pentru a-i face testul Covid-19 potrivit procedurilor de spitalizare. Acesta a ieșit negativ, drept urmare investigațiile vor fi demarate în cel mai scurt timp.

„Mama s-a simțit rău zilele trecute, starea ei s-a agravat. Testul Covid a ieșit negativ, mâine o internăm pentru trei zile. Vineri merg eu să o iau de la spital', a declarat Catinca Roman, conform click.ro.

Mioara Roman, boală irecuperabilă

Mioara Roman, în vârstă de 80 de ani, trece prin cele mai grele momente la bătrânețe. Povara anilor, dar și a suferințelor și-au pus amprenta pe sănătatea acesteia, astfel că boala nu a iertat-o. Fosta soție a lui Petre Roman suferă de Parkinson. Această boală apare între 40-70 de ani, simptomele apar lent și progresiv afectează sistemul nervos responsabil de mișcare.

„Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana, devastată, în emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete