Cum a ratat românca Alina Pușcău șansa de a juca cu Brad Pitt: „Eram foarte entuziasmată, apoi mi mi-a dat Dumnezeu o palmă”

Alina Pușcău, în vârstă de 41 de ani, are o carieră internațională. Este model, dar și actriță, și cântăreață, fostă Miss în 1998. Trăiește de ani buni în America, acolo unde are și o carieră de invidiat. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, la „Fain și simplu', aceasta a făcut declarații despre viața ei profesională.

Vedeta, care a și avut o relație amoroasă cu celebrul actor Vin Diesel, ar fi putut juca într-o peliculă cu Brad Pitt, mai exact în filmul „Babylon'. Din păcate, o altă actriță i-a suflat rolul, iar ea s-a îmbolnăvit de covid.

„Trebuia să joc cu el în acel film, «Babylon». Luasem rolul! Producătorii mă aleseseră în locul altei fete, care nu își luase viza, mă încurajau, mă ațâțau, eram foarte entuziasmată, dar apoi m-au sunat și mi-au zis că fata respectivă și-a luat viza și i-au dat ei rolul.

Apoi mi mi-a dat Dumnezeu o palmă, m-am îmbolnăvit de COVID, o formă destul de gravă și atunci mi-am dat seama că trebuie să fac ceva. Adică să-mi accept toate trăirile dureroase', a declarat Alina Pușcău.

Cum a ratat românca Alina Pușcău șansa de a juca cu Brad PittSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În același podcast, ea a vorbit și despre întâlnirea pe care a avut-o cu celebrul Leonardo DiCaprio, pe care îl cunoaște de foarte multă vreme.

Alina Pușcău a povestit despre o întâmplare cu DiCaprio din 2016, fix înaintea să primească premiul Oscar pentru rolul din „The Revenant', scrie libertatea.ro. „În ziua în care Leo DiCaprio urma să ia Oscarul, eram în același avion, trebuia să mergem la petrecerea Madonnei.

Prietenul lui mi-a zis să-l iau pe un prieten și să mergem la petrecere. Am intrat în avion, iar mama lui DiCaprio îmi spunea: «Aaa, ești din România? Am fost și eu acolo pe vremea lui Ceaușescu!». Pe Leo îl cunosc de când a făcut «Titanic», de foarte mult timp. N-am fost niciodată împreună! Niciodată, doar prieteni. I-am dat o carte să citească, «Paradoxul cimpanzeului», l-a ajutat mult să se relaxeze și mi-a mulțumit mult', a spus Alina Pușcău.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete