Câți bani câștiga Bursucu la „Teo Show”, la Kanal D. A trecut acum la matinalul „Dimineața cu noi”

Până acum câteva săptămâni, Bursucu a prezentat emisiunea „Teo Show' de la Kanal D alături de Teo Trandafir. Acolo, acesta ar fi avut un salariu de mii de euro lunar. În prezent, el face parte din echipa matinalului „Dimineața cu noi', de la același post.

Din anul 2015, Bursucu a făcut echipă cu Teo Trandafir la Kanal D. „În prima zi de emisie nici nu auzeam în cască din cauza emoțiilor. Mă aflăm alături de Teo, un profesionist desăvârșit, și îmi doream să fiu la înălțimea așteptărilor!

La începutul relației noastre profesionale spuneam: «e inteligentă, e spontană, e creativă», dar am ajuns să ne cunoaștem atât de bine încât lucrurile astea mi se par atât de… firești. Pentru mine, din punct de vedere profesional, e un tot, omul de la care am ce învața, omul cu care pot să vorbesc bune, rele, îmi spune tot, îi spun tot, ne știm viețile unul altuia, deja am trecut peste etapa aia de început. Dacă există doi prezentatori într-o emisiune și dacă cei doi nu se iubesc din punct de vedere profesional, lucrurile nu o să meargă niciodată', a mărturisit Bursucu în urmă cu ceva vreme, notează kanald.ro.

Anii au trecut, el s-a integrat bine în echipă, s-a înțeles foarte bine cu Teo Trandafir și a ajuns să ia lunar un salariu de 7.000 de euro, scrie fanatik.ro. El nu a confirmat sau infirmat această sumă, nici reprezentații televiziunii nu au abordat acest subiect.

bursucu-bani-teo-show-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Bursucu prezintă „Dimineața cu noi'

Matinalul „Dimineaţa cu noi' a început pe 14 martie, la Kanal D. E prezentată de Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase.

Matinalul prezentat de cei trei le oferă telespectatorilor sfaturi din partea unor specialişti din diferite domenii de interes precum nutriţia, sportul şi sănătatea. Nu vor lipsi din emisiune recomandările de petrecere a timpului liber, reportajele, interviurile în exclusivitate sau intervenţiile realizate special pentru „Dimineaţa cu noi', muzica bună şi multe alte alte suprize ce aşteaptă să fie dezvăluite.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete