Câți bani avea în portofel Claudia Pătrășcanu când a dat-o afară din casă tatăl copiilor ei?

Câți bani avea în portofel Claudia Pătrășcanu când a dat-o afară din casă tatăl copiilor ei?

Claudia Pătrășcanu face parte din categoria acelor femei extrem de puternice care pot depăși orice obstacol pentru copiii lor. Puterea unei mame este incomensurabilă, motiv pentru care, deși se află în continuare în plin proces de custodie, artista reușește să facă față cu brio obstacolelor pe care le întâlnește de dragul celor doi băieți, Nicholas și Gabriel.

După despărțirea de Gabi Bădălău, Claudia s-a mutat împreună cu cei doi copii în Agigea. Aceasta a declarat pentru Ok!Magazine că își dorește o viață liniștită și vrea ca micuții să crească în armonie și echilibru pentru a deveni doi bărbați adevărați.

În toamna anului trecut, artista a schimbat prefixul, împlinind 40 de ani. Claudia a declarat că pentru ea, vârsta nu reprezintă decât un număr și datorită copiilor își simte sufletul tânăr.

„Când ai copii în viaţa ta, sufletul îţi întinereşte şi mai tare, devii şi tu copil. Eu nu mă simt de 40 de ani, am rămas undeva pe la 33. Însă din perspectiva maturităţii, vârsta îşi spune cuvântul. (…) Mă gândesc doar să fiu liniştită, sănătoasă şi să nu-mi mai forţez soarta. Sunt mai calculată, nu-mi doresc decât să am puterea să-i cresc cum se cuvine pe aceşti doi băieţi şi să-i fac doi bărbaţi super-valoroşi', a declarat Claudia pentru sursa citată.

Cu toate că ultimii ani au fost extrem de grei pentru ea, cântăreața a mărturisit că a luat partea plină a paharului din această experiență neplăcută și niciodată nu a disperat, deși atunci când a fost dată afară din casă nu avea decât 180 de lei în portofel. Ea crede că nimic nu este întâmplător și are speranța că în viitor lucrurile se vor așeza în viața ei și va fi fericită.

„Totul se întâmplă cu un scop şi poate toată nebunia asta din ultima perioadă o să-mi aducă şi soare pe stradă şi sunt convinsă că fericită cu adevărat voi fi de acum încolo, doar că trebuie să mai am răbdare. (…) Eu când am fost dată afară din casă cu copiii aveam 180 lei în portofel şi nu am disperat niciodată', a mai spus artista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete