Alexandra Stan, la spital în urma unui accident. Ce a pățit fosta concurentă de la Survivor?

Alexandra Stan, la spital în urma unui accident. Ce a pățit fosta concurentă de la Survivor?

Cum un necaz nu vine niciodată singur, imediat după eliminarea pe motive medicale din competiția Survivor România, Alexandra Stan a avut un accident chiar în fața casei sale. Artista a povestit că a ajuns de urgență la spital pentru că a avut nevoie de intervenția medicilor.

De-a lungul șederii sale în Republica Dominicană, în timpul probelor, Alexandra Stan a avut parte de numeroase accidentări. În urma investigațiilor făcute de medicii de acolo, artista a fost nevoită să părăsească concursul și să se întoarcă în țară.

Aceasta și-a propus să acorde mai multă atenție vindecării sale, însă din păcate, a suferit un nou accident, chiar în fața casei sale. Fosta concurentă de la Survivor România a ajuns de urgență la spital din cauza unei luxații la glezna. Fiind în drum spre platoul emisiunii Teo Show, aceasta a călcat greșit, iar întreaga pățanie a povestit-o chiar ea printr-un apel telefonic, explicându-le motivul întârzierii sale.

„Am avut o criză înainte să vin la voi în emisiune, nu știam cu ce să mă încalț, pentru că nu pot să port tocuri și când eram în fața blocului mi-am luxat piciorul. Am mers de dimineață la medic', a povestit Alexandra Stan, prin telefon.

Alexandra Stan a acceptat provocarea Survivor România pentru a-și depăși limitele și pentru a-și învinge anumite fobii. Cu toate acestea, experiența a fost extrem de grea și artista a declarat că s-a întors cu o mulțime de probleme de sănătate.

Imediat după revenirea în țară, cântăreața a apelat la ajutorul specialiștilor pentru a-și vindeca pielea arsă de soare și pentru face recuperare la unul dintre picioare, deoarece, așa cum le-a povestit fanilor săi, era foarte umflat.

„După cum vedeţi am o faţă foarte arsă pentru că am fost expusă la soare mult timp. Sunt un fel de Cenuşăreasa. Am venit la această clinică ca să mă transform, aşa că voi face un tratament cu aur. Am şi un picior umflat. Glezna dreaptă e foarte umflată', le-a mărturisit Alexandra Stan fanilor săi de pe Instagram.

Momentul în care a primit recomandarea medicilor de a părăsi competiția a fost unul foarte încărcat emoțional, artistei dându-i lacrimile și îndemnându-și colegii de echipă să lupte până la final așa cum și-ar fi dorit și ea.

„Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic.
Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment. Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta.

Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine', a declarat Alexandra Stan, înainte de a pleca din Republica Dominicană.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete