Câți bani a primit Vica Blochina la Survivor România 2023: „Pe o lună eu am luat câteva zeci de mii de euro bune”

Vica Blochina spune că a fost cel mai bine plătită dintre concurenții de la Survivor România 2023. Fosta balerină a făcut parte din echipa Faimoșilor și a rezistat timp de 4 săptămâni în jungla din Republica Domincană.

La podcastul „Tare de tot', Vica Blochina a mărturisit că a avut nevoie de mult timp pentru a-și reveni după acest show. „Mi-a luat o lună de zile să îmi revin. Am rezistat la acest proiect patru săptămâni. A fost foarte greu. Am făcut mare greșeală că am fost acolo. A fost un proiect care a fost greu pentru mine din punct de vedere psihic, pentru că eu sunt un om de content creator, pentru că la mine lumea se uită pentru ce spun, ce fac, ce prostii debitez. M-am pregătit, am alergat zilnic 10 km și am crezut că fac față, dar nu am făcut față psihic. Nici nu am avut gașcă de oameni, să am cu cine să râd. Acolo nu aveam cu cine, pentru că fiecare era supărat'.

Fosta balerină nu s-a ferit să spună că ea a primit cei mai mulți bani pentru a participa la show-ul de la PRO TV. Vica Blochina susține că a luat zeci de mii de euro pentru o lună la Survivor România 2023. Ea a cerut să fie eliminată, pentru că nu mai rezista în condițiile din Republica Dominicană.

„Fiecare e plătit pe săptămână acolo. Eu am fost cel mai bine plătită. Fiecare cum își negociază, dar eu chiar am fost super bine plătită la acest proiect. Fiecare ținea de locul lui cu dinții, iar disperarea asta de a rămâne acolo nu i-a lăsat pe restul să putem să ne înțelegem'.

Din cauza contractului de confidențialitate pe care l-a semnat, Vica Blochina nu poate să dezvăluie suma exactă pe care a încasat-o. „Am luat câteva zeci de mii de euro pe lună. Pe o lună eu am luat câteva zeci de mii de euro bune, însă nu pot să spun suma exactă. Eu am luat bani mulți. (…) Eu m-am dus la Survivor pentru bani'.

Și a continuat: „La asemenea emisiuni, contractele sunt destul de drastice și nimeni nu prea poate să povestească. Sunt oameni cărora le este frică și nu spun adevărul. Când am văzut unde am ajuns… Cel mai mare stres a fost cum o să mă descurc pe traseu. Eu am fost cea mai vârstnică. (…) Eu am rezistență, dar nu am viteză. (…) Nu se aștepta nimeni să le aduc punct. Nu m-a prins competiția, pentru că probele erau foarte grele pentru mine'.

Vica BlochinaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 14)

Vica Blochina a spus ce nu se vede la televizor de la Survivor România 2023. Concurenții stau în condiții groaznice, fără produse de igienă, toaletă sau medicamente.

„O experiență foarte grea pe care nu aș repeta-o niciodată. Poate e și vârsta, știi. Când am ajuns, eu am crezut că ne-au zis la mișto că e toaleta în junglă. Noi am trăit într-un perimetru foarte mic. Imediat după noi erau Războinicii, iar lângă noi mai filmau și alte țări. Noi aveam plajă maximum 150 m și nu aveam voie să depășim. Eu când am ajuns acolo m-am umplut de bube de scârbă. Mă trezeam cu buzele lipite de sânge. Noi nu aveam medicamente acolo. Nu exista un sistem medical wow. Spital este un… e un loc unde se mai duceau oamenii să facă perfuzii. (…)

„Am fost toți pișcați de plosnițe, păduchi'

Eram mereu cu bube pe mine, pentru că nu puteam să îmi fac nevoile. Vedeam hârtia igienică pe jos…. le lăsam acolo ca să nu călcăm în mizerie. Am fost toți pișcați de plosnițe, păduchi. A fost foarte nașpa. Nu merită să mergi, iar lucrurile astea nu se văd la TV. Sunt multe lucruri pe care nu am voie să le spun, dar când se va termina contractul voi spune foarte multe'.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete