Cum slăbește Amalia Enache. Prezentatoarea de la Pro TV are 44 de ani: „Nu mă cântăresc, nu am cântar în casă”

În vârstă de 44 de ani, Amalia Enache se mândrește cu silueta ei. Prezentatoarea Știrilor Pro TV are propria metodă de a slăbi. Ea nici măcar nu se cântărește, nici nu are cântar acasă.

Într-un interviu pentru Playtech, Amalia Enache a dezvăluit că ea atunci când are câteva kilograme în plus, pentru a le da jos, mănâncă mai puțin, nu urmează o dietă strictă. „Metoda este aceea binecunoscută de către noi toate, pe care putem să o aplicăm doar atunci când suntem cu adevărat pregătite să facem asta. Am mâncat mai puțin. Da, mi-a luat ceva vreme.

Am încercat ce știam eu și sport. Este foarte clar, știu despre mine că nu pot să urmez diete clare, în care micul dejun e ceva, prânzul nu știu ce, gramaje, trebuie să îți gătești, să îți pui în caserolă, să mănânci numai anumite lucruri. Eu nu pot, nu am această disciplină legată de mine și oricât mi-aș pune rezoluții de Revelion legate de asta, nu voi fi altcineva decât cine sunt. Și atunci am zis: ce poate să facă un om ca mine, care mai degrabă mănâncă pe unde apucă? Ce poate să facă este să mănânce foarte puțin!', a declarat Amalia Enache.

Amalia Enache nu ține niciodată dietăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Nu mă cântăresc niciodată. Dacă încap în ce-mi convine, uite, în rochii cu talie din asta, sunt foarte mulțumită. Nu mă cântăresc, nu am cântar în casă', a mai precizat ea.

Amalia Enache prezintă de ani de zile Știrile Pro TV, ea apare la jurnalul de noapte, alături de Cristian Leonte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete