Cătălin Zmărăndescu, eliminat de la „Survivor România” 2022. S-a simțit trădat de colegi? „Faptul că am încredere foarte mare în oameni e un defect al meu”

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la „Survivor România' 2022 în ediția din 22 martie. Faimosul părăsește competiția din Republica Dominicană după aproximativ 10 săptămâni de zile.

catalin-zmarandescu-eliminat-de-la-survivor-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cei trei Faimoși care au intrat săptămâna aceasta la votul publicului spre eliminare au fost TJ Miles, Mari Fica și Cătălin Zmărăndescu. Cel din urmă a primit cele mai puține voturi și a fost eliminat din competiția „Survivor România' 2022.

După 10 săptămâni, Cătălin Zmărăndescu e eliminat din concurs și se întoarce acasă, la familie. Vestea i-a luat pe toți prin surprindere, iar concurenții au rămas fără cuvinte.

„Asta este, mă întorc acasă la familia mea. De când a început competiția asta am fost eu și numai eu. Nu m-am schimbat, am rămas același om. E o experiență pe care nu o s-o uit prea ușor. Am învățat că prietenii se nasc în timp, în ani de zile. Faptul că am încredere foarte mare în oameni e un defect al meu. Regret că nu pot participa în continuare”, a declarat sportivul după ce a aflat că e eliminat.

Se topea de dorul familiei

Înainte de jocul de comunicare, Cătălin Zmărăndescu a spus cât de dor îi e de soția Luiza și de copii. „Din ce în ce mai des, închid ochii și îi văd pe ai mei. Chiar noaptea trecută mi-am visat soția. De câte ori închid ochii și vreau să stau liniștit, îmi apar imagini cu Vladimir, cu Matilda, copiii mei. Frânturi din vorbele lor, frânturi din jocurile pe care le făceam zilnic, acasă.

Probabil, Matilda, fiind mai mare, se întreabă de ce tăticul ei nu a vorbit cu ea de atâta timp. Dacă aș primi măcar o poză, să pot să o țin, să mă uit la ea toată noaptea. Pentru că atunci m-aș rupe de toată realitatea și aș fi doar eu cu ei și a doua zi aș avea o altă putere să o iau de la capăt', spunea el.

Jocul de comunicare de marți seară a fost câștigat de Faimoși, care au primit mesaje de la familie. Cătălin Zmărăndescu a plâns când a citit scrisoarea de la soție.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete