Cătălin Măruță, prima reacție după ce Alexandra Stan a spus că nu mai merge niciodată în emisiunea lui. „Nu pot fi judecat”

Cătălin Măruță a avut o primă reacție în conflictul cu Alexandra Stan. Cântăreața a dezvăluit acum câteva săptămâni că nu va mai merge niciodată în emisiunea lui de la Pro TV. 

Cătălin Măruță a invitat-o pe Alexandra Stan în emisiunea lui în urmă cu aproximativ o lună și a bătut apropouri la adresa ei dacă e însărcinată, dacă așteaptă un copil. Acest lucru a deranjat-o pe cântăreață tocmai pentru că a trecut peste înțelegerea pe care o aveau. „Am avut o întâmplare în emisiunea lui Cătălin Măruță și m-a deranjat, a făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste decizia luată de managementul meu. A scris niște lucruri foarte urâte, el scria că nu îmi mai acopăr burta că sunt însărcinată, nu o să mai merg la el în emisiune niciodată, nici pentru toți banii din lumea asta!', a spus vedeta în podcastul lui Damian Drăghici de pe YouTube.

Acum, prezentatorul de la Pro TV a adus-o în discuție Alexandra Stan în emisiunea lui. Lora a fost invitata lui Cătălin Măruță în platou, iar cei doi au abordat subiectul scandalului cu Alexandra Stan.

„Măruţă: Dacă are probleme de sănătate, din toată inima, mă rog să îi fie bine. Nu poţi să ne acuzi pe noi, mai ales că erau glume. Dintr-odată te schimbi aşa?

Lora: Cine ştie, poate s-a întâmplat ceva./

Măruţă: Mă uitam la tine cum povesteai despre mesajele acelea de hate de la oameni şi simţeam acelaşi lucru.

Lora: Nu trebuie să iei lucrurile personal./

Măruţă: Şi eu am familie copiii şi nu pot fi judecat pentru ceva ce nu am făcut./ Lora: E o durere acolo', a fost discuția dintre cei doi în platoul emisiunii „La Măruță'.

Cătălin Măruță susține că declarațiile Alexandrei Stan nu sunt adevărate. Acesta i-a asigurat pe telespectatori că va aduce dovezi pentru a-și susține argumentele. „A spus nişte minciuni, azi vrem să vă arătăm şi imagini şi ce a făcut la noi în platou. Povestea asta pleaca de la un mesaj pe care o sa vi-l citesc mai târziu', a mai declarat el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete