Liviu Vârciu, probleme de sănătate după COVID-19: „Ficatul e praf şi am rămas cu o pată pe plămâni”

Liviu Vârciu a fost infectat cu coronavirus la sfârșitul anului 2020. După luni de zile de atunci, acesta dezvăluie cu ce probleme de sănătate a rămas după COVID-19. 

Liviu Vârciu, în vârstă de 40 de ani, s-a ales cu o pată pe plămâni, dar și cu anumite probleme la ficat. Artistul a mărturisit că virusul l-a distrus pe interior, cu toate că nu a avut nevoie de spitalizare.

„Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Am avut o formă mai uşoară de Covid, dar chiar şi aşa, analizele mi-au ieşit rău şi când am fost depistat pozitiv şi acum. Nu am avut gust şi miros. Acum ficatul e praf şi am rămas cu o pată pe plămâni. Plus că obosesc foarte repede.

Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează. Eu am luat doar niște vitamine și mi-am făcut niște injecții în burtă, care trebuie făcute neapărat, pentru că boala asta îți îngroașă sângele.Mie nu mi-a crescut barba două săptămâni’, spunea Liviu Vârciu pentru Impact.ro, după ce se vindecase de COVID-19.

Liviu Vârciu e cântăreț, actor și prezentator TV. Dincolo de viața profesională, el și-a întemeiat o familie alături de Anda Călin, au doi copii împreună.

Pe lângă cei doi copii frumoși pe care i-a dăruit Anda Călin simpaticului artist, aceasta a făcut și un gest incredibil care l-a scos pe Liviu din impas, având nevoie de foarte mulți bani. Vedeta de la Antena 1 este pasionat, mai nou, de cinematografie. În cadrul emisiunii „Xtra Night Show’, Liviu Vârciu a mărturisit că a întâmpinat dificultăți financiare în timp ce producea filmul. Bugetul de 100.000 de euro alocat nu a fost de ajuns pentru a duce la final proiectul său cinematografic, motiv pentru care a ajuns în pragul datoriilor.

Cea care i-a sărit în ajutor a fost chiar Anda Călin care și-a vândut casa. „Și-a vândut casa ca să nu mai aibă unde să plece, tu crezi că eu sunt nebun la cap?!. Nu, glumesc, ea știe că glumesc… Mă ajută, doar nu o ajut numai eu! Trebuie să fim împreună toți. A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb.

A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat și eram terminat. Mi-era rușine de toți prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta și nu aveam cum să-i plătesc, nu mai aveam variantă’, a mărturisit Liviu Vârciu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete