Cătălin Cazacu, modul în care își educă băiatul, deși îi despart mulți kilometri: „Trebuie să se lovească”

Cătălin Cazacu este unul dintre prezentatorii TV de la Antena Stars. Sportivul este tatăl unui puști de 12 ani, care locuiește cu mama sa în Hațeg. Deși distanța îi privează de multe momente împreună, Andrei vine în vizită la tatăl său ori de câte ori are vacanță. Mai mult decât atât, acesta vine singur cu trenul fiind încurajat de părinți să învețe să se descurce singur.

În urmă cu mai bine de un deceniu, Cătălin Cazacu a avut o relație cu Nicoleta Delinescu. Din iubirea lor s-a născut Andrei, însă ceva s-a întâmplat și relația nu a mai mers. Cu toate acestea, cei doi păstrează legătura de dragul băiatului lor, iar motociclistul își petrece vacanțele alături de băiat.

Recent, Andrei a avut vacanță și a venit în București la tatăl său. Pentru a profita de aceste momente, puștiul se trezea dis-de-dimineață pentru a-l însoți pe Cătălin la emisiunea pe care acesta o prezintă.

„A luat vacanță și a venit în București. În vacanțe recuperăm pentru că el stă la Hațeg. Este greu pentru mine să ajung acolo. Așa că de fiecare dată când avem timp facem chestia asta, el vine la București și ne facem de cap. Tocmai acum am venit de la piscină, a fost toată ziua cu mine. Vine cu mine la emisiune, nu înțeleg de ce se trezește așa devreme că eu în locul lui nu mă trezeam', a declarat Cătălin Cazacu pentru EGO.

Vorbind despre modul în care își dorește să crească Andrei, vedeta de la Antena Stars a mărturisit că i-ar plăcea ca băiatul lui să crească în aceeași manieră în care a fost crescut el. Să fie independent și să se descurce în orice situație. Acesta este și motivul pentru care puștiul de doar 12 ani a venit singur cu trenul tocmai de la Timișoara.

Pentru cine mă cunoaște, știe că exact cum sunt la TV, adică dezinvolt, sunt și în spatele camerelor. Sunt natural. Ca și tătic am un altfel de parenting. Din punctul meu de vedere, copilul crește așa cum am crescut și eu, trebuie să se lovească de multe chestii. Asta cu să ne protejăm încontinuu copilul, să îl ținem într-o bulă și să nu îl atingă nimic, nu funcționează la noi. Copilul a venit de la Timișoara singur, singurel, pe tren.

Este învățat la 12 ani să se descurce singur oriunde îl lași. Asta a fost creșterea pe care am fost dator să i-o dau, că orice s-ar întâmpla, în orice situație intră, să se descurce singur. Dacă nu învață asta de la o vârstă fragedă, pe urmă nu o să pot să îl ajut la 27 de ani să facă naveta Timișoara-București', a mai spus prezentatorul de la Antena Stars, pentru sursa citată anterior.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete