Cătălin Botezatu vrea să plece definitiv din România. Unde vrea să se mute în viitorul apropiat: „Am făcut deja achiziții în acest sens”

Cătălin Botezatu a surprins cu cele mai recente declarații despre viața lui personală. Creatorul de modă a anunțat că va pleca din România definitiv, se va muta în viitorul apropiat într-o altă țară.

catalin-botezatu-se-muta-in-bali-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În Bali, Indonezia, are designerul de gând să locuiască. Din declarațiile sale s-a aflat că a făcut deja achiziții acolo, probabil vreo vila pe plajă sau vreun apartament cu vedere la Oceanul Indian.

„Spre bătrânețe, am făcut deja niște achiziții în acest sens, mă voi retrage în Bali. Am spus-o deja. Acolo voi construi un hotel boutique de care chiar să am grijă.

Bine, nu știu când. Aș vrea, nu am spus că știu. Aș vrea, poate să fie la anul. Poate să fie peste 10 ani', a declarat Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Se știe că designerul și-a cumpărat un apartament și în Dubai. Oare are de gând să locuiască și acolo? Nu a făcut precizări, însă a dat asigurări că în viitor se va muta din România. Apartamentul lui Bote este situat la etajul 54 și este într-un bloc construit așa cum mulți doar în filme văd. „Este la etajul 54, are un view către ocean, dar și partea de oraș. La ultimul etaj e o grădină tropicală superbă, unde plouă, unde sunt păsări care zboară, sunt piscine artificiale, magazine, săli de evenimente, aș putea spune că următoarea prezentare o fac la mine acasă', a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

„Are un dressing mare, o baie mare, un living încăpător, niște dormitoare. E foarte important pentru că apartamentele cumpărate acum vor avea o valoare extraordinară peste doar câteva luni, sunt ofere de nerefuzat', a mai spus creatorul de modă pentru sursa mai sus-menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete