Florin Ristei a devenit om de afaceri. În ce a investit banii cântărețul: „Nu a mers o perioadă”

Florin Ristei este cântăreț și prezentator de televiziune, iar de ceva vreme e și om de afaceri. Cântărețul a recunoscut că a investit banii într-un restaurant în București în urmă cu aproximativ un an de zile. A anunțat acum că afacerea merge ca pe roate după pandemie.

Împreună cu alți doi oameni de afaceri, Florin Ristei a investit într-un restaurant din centrul Bucureștiului. „Sunt acționar de restaurant. Am a treia parte. E mișto! Eu am vrut de mult… Am doi prieteni. Mi-au propus să facem asta. Nu se cântă acolo. E la ultimul etaj al magazinului București. E chiar la bulevard. Se vede și Casa Poporului, Intercontinental. L-am deschis fix în pandemie, în martie 2021. Noi ne apucasem de el înainte de pandemie și ne-a prins cu el terminat. Am zis măcar un pic… dacă nu se permitea și noaptea. Am zis să înțeleagă lumea că acolo se și mănâncă. La început am făcut o poveste, un concept… n-am mers, evident. «Cartofi prăjiți aveți? Aaa, bine! Plec!». Am încercat ceva mai sofisticat, altfel.

Nu a mers o perioadă, am schimbat și am ajuns la un numitor comun cu mâncarea și oamenii. De când s-a dat drumul la pandemie… este măcel! Am băgat acum că la 3 să plece toată lumea. La 3 se aprinde lumina, se oprește muzica. Poți să mai stai să îți termini băutura cu muzică mai încet. Să stai după ultimul bețiv până la 6 dimineața… să tragă de o apă, numai, gata! Mie mi-a plăcut că în pandemie se opreau la 2 evenimentele. Eu zic că de la 22 la 3 este de ajuns', a povestit Florin Ristei în podcastul lui Radu Țibulcă.

florin-ristei-afacere-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În prezent, Florin Ristei se bucură de un adevărat succes în muzică și în televiziune. El e prezentatorul la „Neatza cu Răzvan și Dani', dar e și concurent la „Te cunosc de undeva!' unde face echipă cu Ilona Brezoianu.

Pe plan personal, Florin Ristei are o relație cu Naomi Hedman, pe care a cunoscut-o la „X Factor'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete