Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, discuții aprinse: „Ne-am certat și nu am vorbit”

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu par de nedespărțit. Aceștia sunt prieteni de foarte mulți ani și la orice eveniment important cei doi apar împreună. Prietenia lor s-a transformat cumva într-un grad de rudenie, designerul fiind nașul de botez al fiului Ralucăi.

Cătălin Botezatu a mărturisit recent că în urmă cu 20 de ani, el și Raluca au avut o discuție care a degenerat atât de mult încât nu și-au mai vorbit deloc timp de un an.

„Da, m-am certat cu ea. Nu am vorbit un an de zile. Acum 20 de ani ne-am certat și nu am vorbit. Din vina ei că este foarte căpoasă. O iubeam oricum și ea pe mine, dar asta e. După aceea ne-am împăcat', a povestit Cătălin Botezatu într-un interviu acordat celor de la EGO.

Pentru că legătura dintre ei este extrem de puternică, amândoi au recunoscut că au fost dornici de împăcare, iar primul pas se pare că l-a făcut Raluca, însă ea își amintește cu dificultate asta.

„Ai zis: Știu că am greșit, asta e. Ea știa că a greșit și eu fac orice pentru fericirea ei. Absolut orice mi-ar cere. E prietena mea, i-am botezat copilul care acum are 20 de ani și a intrat la ASE. A intrat la facultate. L-am crescut toată viața. De fapt părinții ei care sunt niște oameni extraordinari ne-au crescut copilul. A ajuns copilul la facultate. Ne-am luat de o grijă', i-a adus aminte designerul Ralucăi Bădulescu, mai scrie sursa citată.

După o căsnicie de 13 ani cu Florin, Raluca Bădulescu a anunțat luna trecută că divorțează. Jurata de la „Bravo, ai stil!’ a făcut anunțul neașteptat și a mărturisit că va rămâne prietenă cu bărbatul care i-a fost alături în ultimul deceniu.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare’, a declarat Raluca Bădulescu, conform wowbiz.ro.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete