Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu spun se ce întâmplă la „iUmor”, sezon 16: „Delia împărţind mâncarea cu noi sau Cheloo îmbrăcat într-o ţinută colorată”

Cel de-al 16-lea sezon „iUmor – Alege comedia' va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

Şi de această dată, Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului, alături de Delia, Bordea și Cheloo, în vreme ce Emi și Cuza vor fi alături de participanți, în culisele show-ului de umor.

„Noul sezon iUmor vine cu o premieră, se va alege un Președinte al emisiunii, deja ne-am depus candidatura : trebuie să venim cu tot felul de argumente, eu, Delia, Bordea și Cheloo, de ce fiecare ar fi cel mai potrivit, iar telespectatorii trebuie să voteze. Până la acest moment, am descoperit concurenți senzaţionali din toate categoriile, de la oameni din teatru și tik tok-eri, până la stand-upperi internaționali, așa că se anunță un sezon plin de diversitate. Avem toate ingredientele pentru un sezon extraordinar!', dezvăluie Cosmin Natanticu.

Întrebat ce l-ar mai putea surprinde la un astfel de show, ajuns deja la al 16-lea sezon, Cătălin Bordea a mărturisit: „Delia împărţind mâncarea cu noi sau Cheloo îmbrăcat intr-o ţinută colorată, asta chiar nu s-a întâmplat până acum. Dar nu mai spun ce m-ar putea surprinde, pentru că mă tem că într-adevăr s-ar putea întâmpla. Până la acest moment, am cunoscut foarte mulți concurenți incisivi, cu mult tupeu, iar ăsta e un super plus pentru emisiunea noastră!'.

„După 15 sezoane de iUmor, nu credeam că mă mai poate surprinde ceva, am crezut că se întâmplase cam tot ce se putea întâmpla pe scenă, dar se anunță un sezon surprinzător, cu participanți diverși, din toate ramurile artistice și cu multe momente spumoase. Doar până acum am cunoscut concurenți care au făcut parodii muzicale, oameni care fac show-uri de gimnastică, dar cu un twist funny, avem stand-uperii clasici, avem și povestitori, magicieni, avem un show complet, cu alte cuvinte. Iar filmările sunt în plină desfăşurare!', dezvăluie și prezentatorul Emi.

Colegul lui de prezentare, Cuza, completează: „Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor. Avem platou nou, locație nouă, vibe-ul este unul foarte mișto și se conturează o familie frumoasă, aici, la iUmor'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete