Cât iau vedetele pentru concerte? Cei mai scumpi: Loredana – 15.000 €, Delia – 12.500, Smiley – 12.000! LISTA COMPLETĂ

Cât iau vedetele pentru concerte

Artiștii de la noi se pregătesc de un sezon de toamnă-iarnă plin de evenimente. Libertatea a intrat în posesia ofertelor, pe care impresarii celor mai cunoscuți artiști români le pun pe masa organizatorilor de evenimente.

Vine perioada de final de an, când marile companii organizează petreceri de Crăciun de la care, de cele mai multe ori, nu lipsește un artist supercunoscut. Așa că îți spunem care sunt onorariile pe care le percep pe final de 2018 cei mai în vogă artiști de la noi.

La 48 de ani, Loredana Groza, române campioana câștigurilor pentru un concert corporate de 45-60 de minute. Fosta jurată de la „Vocea României' cere 15.000 de euro pentru un show electrizant.

Smiley, fostul ei partener de scaun, prezentator și la „Românii au talent', solicită 12.000 de euro pentru un spectacol care să ridice publicul în picioare. Delia Matache cere 12.500 de euro pentru un recital, Horia Brenciu, între 10.000 și 13.000 de euro, iar Ștefan Bănică, cel care umple Sala Palatului până la refuz de Crăciun, de 17 ani, are un preț „de catalog' de 10.000 de euro.

Citeste mai departe pe www.libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati