Cât de sexy este fiica lui Eros Ramazzotti în costum de baie?

Aurora Ramazzotti este unul dintre personajele lumii sociale. Părinții ei sunt Eros Ramazzotti și Michelle Hunziker, iar relația lor a fost una dintre cele mai îndrăgite povești de dragoste din lumea mondenă.

Se știe că Michelle era o fată tânără, tocmai sosită în Italia, iar Eros un cântăreț aflat pe culmile succesului. La fel ca toate poveștile bune, și a lor a ajuns la sfârșit, dar, ca amintire a iubirii lor, a rămas Aurora, fiica minunată pe care  o au împreună.

Aurora este foarte iubită pe rețelele de socializare: frumoasă și drăguță ca părinții ei, a cucerit pe toată lumea, ajungând la două milioane de adepți și încet, încet își croiește drum în lumea televiziunii. Pe profilul ei de Instagram tratează întotdeauna subiecte importante și este o fată extrem de inteligentă, dar și foarte talentată.

Acum, ea este în vacanță în Mykonos, împreună cu iubitul ei, Goffredo Cerza. A fost surprinsă ipostaze îndrăznețe, purtând un costum de baie super sexy. Ea se mișcă senzual la malul mării, iar apoi postează imaginile pe contul său de socializare.

Frumoasa fiica a lui Eros Ramazzotti este recunoscută pe rețelele sociale pentru abilitatea sa de a amesteca seriozitatea și autoironia într-o manieră autentică și distractivă. La fel a făcut și acum când a postat filmulețul în care se mișca senzual alături de unul dintre prietenii ei, spunându-le fanilor că el se mișcă mai bine decât ea.

Aurora Ramazzotti, talent moștenit de la tatăl său

Aurora Ramazzotti a dezvăluit că are o pasiune pentru muzică și că a cântat întotdeauna în privat. Abia recent a împărtășit pe rețelele de socializare un videoclip unde cântă la chitară.

„O nebunie să cânți pe peluză în costum de baie și cu țânțari' glumește în descrierea videoclipului pe care l-a postat pe profilul ei de Instagram. În câteva minute a primit multe aprecieri și multe complimente de la numeroșii adepți care o urmăresc.

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete