Cât de mare este averea lui Will Smith, câștigătorul Premiului Oscar pentru „Cel mai bun actor”?

Deși în ultimii ani Will Smith nu a încetat să fie activ în marile producții de la Hollywood, altercația în care a fost implicat la ultimele premii Oscar, când l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock pentru că a făcut remarci răutăcioase la adresa soției sale, l-a readus în lumina reflectoarelor a evenimentului.

Personalitatea prietenoasă a actorului din Philadelphia i-a permis să devină una dintre cele mai profitabile vedete de cinema și deci un magnet pentru bani, întrucât apariția sa în producții oferă o anumită garanție producătorilor care apelează la serviciile sale.

Will Smith, deschis producției muzicale

Actorul s-a dedicat și producției muzicale și a realizat câteva albume de platină care au impulsionat și cariera copiilor săi, Willow și Jaden Smith.

Ca rezultat al muncii asidue în mai mult de trei decenii de show business și al investițiilor sale imobiliare, Will Smith are o valoare netă estimată la 350 de milioane de dolari.

Will și soția sa Jada dețin aproximativ 10 proprietăți în Statele Unite, care le-ar putea crește valoarea. În 1999, cei doi au cheltuit 7,5 milioane de dolari pentru a achiziționa o proprietate impresionantă de 100 de acri pe dealurile dintre Malibu și Calabasas, California. Ulterior, au achiziționat mai mult teren și după ce au construit un conac, au reușit să adauge valoare acestui proiect, care este evaluat în prezent la aproape 50 de milioane de dolari.

Cu toate acestea, Smith se caracterizează și prin faptul că este destul de generos și contribuie în mod frecvent la anumite cauze nobile, cum a fost cazul donației de 900.000 de dolari făcute acum câțiva ani către Fundația Make-A-Wish, Fundația Lupus și Școala de Arte din Baltimore, scrie Marca.

Viața l-a învățat pe actorul de la Hollywood să fie disciplinat cu finanțele sale după experiența neplăcută pe care a avut-o la sfârșitul anului 1990 când, după ce a câștigat 10 milioane de dolari și a cheltuit marea majoritate a acestei sume, a fost anunțat că nu a plătit taxe în valoare de 2,8 milioane de dolari. Poate că acesta a fost motivul pentru care de atunci s-a disciplinat când vine vorba de finanțele sale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete