Cât de frumoasă este fiica lui Cabral! Namiko este adorabilă!

Andreea Ibacka și fiica ei Namiko

La sfârșitul anului 2018, Andreea Ibacka (34 de ani) a adus pe lume primul ei copil, o fiică, Namiko. Micuța este primul copil al cuplului și al doilea copil al prezentatorului TV Cabral (42 de ani).

Acesta mai are o fiică, Inoke, din primul mariaj cu modelul și prezentatoarea TV Luana Mitran (52 de ani). Imagini cu Namiko în GALERIA FOTO de mai sus!

Cât de frumoasă este fiica lui Cabral! Namiko este adorabilă!

Recent, actrița și prezentatorul TV au mers în vacanță alături de fiica lor. „O întâlnire magică, ce nu poate fi descrisă în cuvinte. Fiica-mea, îndrăgostită iremediabil de animale”, a scris Andreea Ibacka, în dreptul unei imagini cu Namiko pe un ponei.

Imaginea în GALERIA FOTO de mai sus!

Până acum, Andreea și Cabral au ținut-o pe micuță departe de ochii curioșilor. Perechea a publicat rareori imagini cu Namiko pentru a o proteja. „Nu ține nimeni copila la secret. Dar nici maimuțică de la circ nu facem din ea.

Nu credem că e bine. Dacă doar pentru a vedea cum ne-a ieșit combinația de ADN ne urmărește cineva pe Social Media … cred că mai bine ne administrează un unfollow și ne vedem cu toții de treabă.

Sigur, pentru a nu transforma copila într-un premiu pentru vreun paparazzo mai zelos … din când în când, probabil că vom mai pune câte o poză”, a clarificat Cabral.

Imagini cu Namiko în GALERIA FOTO de mai sus!

Ce semnificație are numele micuței?

„Alegerea unui prenume pentru fetița noastră a adus multă presiune pe umerii noștri de părinți.

Și cu toate că am simțit de la începutul sarcinii cât de important este să-i găsim un nume care s-o definească până la adânci bătrâneți (drept dovadă am și demarat căutările devreme), am ajuns s-o cunoaștem (9 luni mai târziu) și s-o strigăm fetița.

Sau Petunia, pe numele de cod. (…) Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA is in the house începând de luna aceasta. Namiko, copilul valurilor, un nume de origine japoneză.

Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, a explicat Andreea Ibacka, pe blogul personal.

Foto: Instagram / Mircea Netea

Citește și:

Avea doar 26 de ani și era însărcinată în aproape 9 luni când a fost ucisă! Crima care a zguduit o lume întreagă

De 22 de ani este căsătorit cu fiica adoptivă a fostei sale iubite! Cea mai scandaloasă poveste de dragoste de la Hollywood

După ce a fost mutilată de fostul soț, Margarita Grachyova și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete