Senzațional: Are 90 de ani și este cea mai sexy bunicuță de pe Instagram!

Senzațional: Are 90 de ani și este cea mai sexy bunicuță de pe Instagram!

Baddie Winkle are 90 de ani și, vorba zicalei, nu se dă pe o domnișoară de 20 de ani. Este toată glamour, un adevărat „fashion icon' pe Instagram. Fotografiile pe care le postează au devenit virale și nu are în plan să se oprească foarte curând.

Longevitatea și pofta de viață sunt rezultatele unor tabieturi de la care nu se abate de zeci de ani. „De obicei mă trezec la 08:30, pornesc televizorul, îmi fac cafeaua şi fumez câteva ţigări. Mă duc la biserică de 40 de ani. Încerc să îmi stabilesc câte o ţinută nouă în fiecare duminică', a declarat aceasta.

Privindu-i contul de Instagram, ai putea concluziona clar că a fost una dinte persoanele „mângâiate' de o existență generoasă din punct de vedere financiar. Adevărul este, însă, altul. „Credeam că eram cel mai sărac copil din ţară. Viaţa m-a învăţat să apreciez tot ce aveam. Mi-a fost foarte greu!', declară cea mai sexy bunicuță de pe Instagram.

Născută în 1928, în cei 90 de ani e existență, Baddie Winkle a respectat un singur lucru, din punctul de vedere al profesiei pe care a ales-o, să fie în pas cu moda. „Stilul meu a fost mereu în pas cu moda', spune Winkle, însă, în același timp, a avut grijă să aducă în permanță un touch personal imaginii ei.

Helen Ruth Elam, născută pe 18 iulie 1928, este considerată a fi cea mai sexy bunicuța de pe Instagram, sub numele Baddiewinkle sau Baddie Winkle. A devenit vedetă pe social media la 85 de ani și de atunci este în top. Interesant este tag line-ul pe care îl are asociat contului „Îți fur bărbatul încă din 1928'. :))) Interesantă abordare pentru bunicuță, nu?

Hai să ne delectăm cu fotografiile pe care Baddie Winkle le postează regulat!

https://www.instagram.com/p/B47mMeAHB-T/

https://www.instagram.com/p/B2xm95HHGAV/

https://www.instagram.com/p/B2sW1Q9nAqX/

https://www.instagram.com/p/B1zN5-GHMP-/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete