Cât costă o pâine cu maia la brutăria Laurei Cosoi. Deține afacerea împreună cu soțul ei
Laura Cosoi își crește afacerea cu brutării! Pâinea vedetei, lăudată de nutriționiști și clienți, face oamenii să stea în fiecare dimineață la coadă.
Laura Cosoi, cunoscută publicului larg din serialul „La Bloc' (PRO TV), a reușit să își construiască un adevărat imperiu în domeniul panificației, alături de soțul ei, Cosmin. Pe lângă cariera de succes în actorie, vedeta se bucură de succes și în afaceri, fiind proprietara unui lanț de brutării de mare succes. Secretul din spatele produselor sale de panificație? Pâinea este crescută cu maia naturală, nu cu drojdie, lucru ce a atras atenția nutriționiștilor, care au lăudat-o pentru această alegere sănătoasă.
Pâinea Laurei Cosoi a devenit foarte populară datorită beneficiilor pe care le oferă maiaua, fiind mult mai ușor de digerat decât drojdia. Aceasta este și recomandarea specialiștilor în nutriție, care subliniază importanța unor alimente sănătoase și naturale. Laura și soțul ei, Cosmin, muncesc din greu pentru a asigura calitatea produselor, iar clienții sunt încântați de gustul autentic, care le amintește de pâinea pe vatră făcută de bunici.
„Cuptorul Brâncovenesc' este o brutărie artizanală, unde găsești pâine tradițională cu maia, produse din patiseria tradițională românească, umplute cu legume și cu fructe neconservate, totul copt la cuptor cu lemne. Pâinea cu maia are gustul pâinii, din copilărie, făcute de bunici, la țară și coaptă în cuptorul cu lemne.
Asta este, de fapt, rețeta tradițională, pe care o folosim și noi. Asta pentru că nu se folosește drojdie de bere, comercială, ci „drojdie sălbatică', așa mai este numită maiaua – obținută doar din făină si apă, printr-un proces de fermentare tradițională. Pâinea făcută cu maia nu este numai bună la gust, ci și foarte sănătoasă', a menționat Laura Cosoi, pe blogul personal, potrivit Click!.
Cu toate acestea, nu toate feedback-urile sunt pozitive. Deși majoritatea clienților laudă produsele pentru gustul lor autentic și natural, există și nemulțumiri. Unii clienți se plâng că după ora 15.00, produsele sunt aproape epuizate, iar alții au menționat că pâinea era prea rece sau că personalul nu a fost suficient de amabil.
Prețurile pentru pâinea Laurei Cosoi reflectă calitatea ingredientelor și procesul tradițional de producție. Pâinea rustică se vinde la prețul de 14,99 lei/kg, iar varianta rustică multicereale costă 15,99 lei/kg, fiind cele mai populare produse din brutării.
„Bravo, bravo, pentru oamenii care muncesc și tind să facă ceva frumos! Succes vouă, în toate, pentru că sunteți o familie frumoasă' sau „Ce frumos! Mirosul proaspăt de pâine mereu mă încântă…Am trecut pe lângă brutării și am simțit un miros de pâine divin'
Chiar dacă există și mici critici, Laura Cosoi rămâne mândră de afacerea pe care o conduce alături de soțul ei și de impactul pozitiv pe care îl are asupra clienților săi. Afacerea lor continuă să crească, iar produsele lor de panificație se bucură de o apreciere tot mai mare.