Cât a costat-o pe Reese Witherspoon o beție și-un scandal cu poliția

Reese Witherspoon

Simpatica blondă de la Drept, Reese Witherspoon, a împlinit luna trecută 43 de ani. Pe cât de… neajutorat era personajul său din filmul care i-a adus recunoașterea internațională în urmă cu 18 ani, pe atât de puternică este Reese în realitate. Anul trecut ea a fost declarată chiar una dintre cele mai puternice femei de la Hollywood, care, în afara faptului că este o apreciată actriță, este și scriitoare, deține o companie de producție de film și una de îmbrăcăminte, fiind totodată și constant implicată în acțiunile diverselor organizații de susținere a femeilor și copiilor. Dar pe cât de strălucitor este prezentul minionei Reese – a cărei înălțime este de numai 1,56 m – pe atât de interesant este și trecutul ei. Iată câteva lucruri pe care nu le-ai știut despre ea:

  • Este descendentă pe linie paternă a lui John Witherspoon, unul dintre cei 56 de semnatari ai Declarației de Independență.
  • Se poate spune că și-a început cariera la vârsta de 7 ani, când a fost aleasă ca model pentru reclamele unui florar.
  • A debutat în filmul „The Man on the Moon' la vârsta de 14 ani, în rol principal, fiind nominalizată la Premiile tinerilor artiști pentru titlul de Cea mai bună actriță.
  • În ciuda acestui succes, Reese a continuat să fie o elevă eminentă, notele bune obținute făcând să fie ulterior acceptată la Universitatea Stanford. Cu toate acestea, pasiunea pentru actorie a determinat-o să se retragă după numai un an, pentru a se dedica cinematografiei.
  • În 2013 a fost arestată pentru tulburarea ordinii publice, după ce poliția rutieră l-a oprit în trafic pe soțul ei pentru conducere sub influența alcoolului. Pentru insultele adresate polițiștilor, Reese a scăpat ieftin într-un final, doar cu o amendă în valoare de 213 dolari. Ulterior a recunoscut că și ea cam întrecuse măsura cu alcoolul în acea seară, recunoscând că se simte jenată pentru ceea ce le-a spus polițiștilor. 'A fost o situație înfricoșătoare, m-am speriat cumplit, dar asta nu este o scuză pentru lipsa mea de respect față de ofițerul care își făcea datoria. Cuvintele pe care le-am folosit în acea noapte cu siguranță nu reflectă cine sunt și îmi pare foarte rău pentru comportamentul meu”, a spus actrița la scurt timp după incident.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Află care e secretul Gabrielei Cristea și al lui Tavi Clonda pentru o căsnicie fericită

Rona Hartner, din nou pe mâna medicilor: Sunt în faza trei a cancerului'

Tora Vasilescu a suferit un avort pe scenă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete