Câştigă zece produse Uractiv – pentru un tract urinar sănătos!

Uractiv

Problemele datorare infecţiei urinare sunt des răspândite, ocupând locul II în topul celor mai frecvente infecţii. Agentul patogen implicat în majoritatea cazurilor este bacteria Escherichia coli, responsabilă de producerea a 85% dintre infecţii.

Cum ştiţi că tractul urinar ne este afectat?


Prin urinarile frecvente şi dureroase, disconfortul şi usturimile locale, durere în abdomenul inferior sau în regiunea lombară.

Însă, ceea ce nu ştiai este că infecţiile urinare frecvente sau netratate pot duce, în timp, la infertilitate şi la afecţiuni renale grave, de multe ori ireversibile.

Tocmai de aceea a fost creată gama URACTIV. Produsele URACTIV menţin funcţionarea normală a rinichilor .

Dezvoltată pentru protejarea întregii familii – adulţi, copii, femei însărcinate sau care alăptează – gama URACTIV se administrează de la apariţia primelor semne de disconfort la nivel urinar şi până la dispariţia acestora.

Cum depistezi infecţiile urinare?

Cu URACTIV TEST, care se oferă CADOU la achiziţionarea fiecărui produs din gama, este similar cu testele ce se efectuează în laborator.

Răspunde corect la întrebarea: Ce produc în timp infecţiile urinare? şi poţi câştiga unul din cele zece produse a câte 80 RON fiecare din gama URACTIV pentru tine şi familia ta!

Concursul s-a încheiat! Câştigătorii acestui concurs sunt: Angelica Georgescu, Atansiu Florina, Nistora Ramona, Bejan Cristina, Anca Predan, Roxana Matfeev, Mujdei Larisa, Zaharescu Marinela, Ustea Mariana-Elena, Dan Caval.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Concurs