Câştigă un coş cadou plin cu bunătăţi – “Coşul Iepuraşului cu Cafea”

cosul-iepurasului-cu-cafea-568-1

Treats.ro oferă o gamă delicioasă de mancare, bautură şi cadouri pentru companii şi evenimente, în care găsim cele mai sofisticate şi delicioase produse de la branduri recunoscute pentru a crea cele mai frumoase coşuri cadou. Treats.ro oferă soluţii pentru gama medie  şi de top, dar şi produse pentru bugete mai mici, în special pentru cantităţi mai mari.

Ce poţi câştiga?

Special pentru cei ce îndrăgesc cafeaua, Iepuraşul a pregătit un coş cadou elegant, încărcat cu bunătăţi rafinate şi arome unice şi delicate.

Coşul iepurasului cu cafea este oferit de Treats.ro, pentru o ofertă variată de coşuri cadou speciale accesati site-ul.

Coşul cadou conţine:

– Gratuit! Carduri printate cu mesaje personalizate!
– Coş împletit manual
– Biscuiţi Butter Whittard (150g)
– Cafea Whittard
– Două candy sticks
– Dulceaţă Reflets de France (28g)
– Mix fructe exotice confiate/deshidratate ambalat şi decorat manual (125g)
– Droste, pastile de ciocolată amăruie (100g)
– Cană ceramică cu decoraţiune de Paşti
– Fundă decorativă
– Folie cadou

Cum participi?

1. Intră pe pagina de Facebook Avantaje şi dă LIKE postării concursului.

2. Răspunde la întrebarea “Cum se numeşte cafeaua din Coşul Iepuraşului cu Cafea?” comentând la postare.

Când te poţi înscrie?

Concursul se desfăşoară în perioada 2.04 – 9.04.

Câştigătorul o să fie extras în mod aleatoriu şi anunţat în data de 10.04
Mult succes!
Concursul s-a încheiat! Câştigătoarea acestui concurs este  Sorina Lacramioara Ciuca. Felicitări!
Regulament:
Concursul este valabil în perioada 2 aprilie – 9 aprilie 2014. Castigatorii vor fi afisati pe site-ul avantaje.ro, pe aceasta pagina in data de 10 aprilie 2014.
Se considera eligibile, persoanele cu domiciliul in Romania care au dat Like postarii de concurs si care au postat in comentariu raspunsul.
Nu pot participa angajatii si rudele angajatilor Ringier Romania, respectiv angajatii si rudele angajatilor Treats.ro.
O persoana se poate inscrie o singura data in concurs, de pe un singur cont de Facebook. Doar primul comentariu va fi luat in considerare. Orice editare ulterioara a comentariului nu va fi considerata.
Persoanele care nu respecta regulamentul, nu indeplinesc conditiile sau persoanele despre care organizatorul considera ca acestea participa la concurs cu mai mult de un cont de Facebook vor fi descalificate fara o notificare prealabila.
Persoanele desemnate castigatoare trebuie sa contacteze departamentul de marketing la adresa onlinemarketing2@ringier.ro pentru a revendica premiile. In email se va mentiona numele premiului – coş cadou “Coşul Iepuraşului cu Cafea”, numele, prenumele, numarul de telefon si adresa fizica la care va fi trimis premiul. Premiul se ofera numai in cazul in care numele si prenumele destinatarului coincid cu cele completate pe site, in momentul postarii raspunsului.
Produsele vor fi trimise o singura data prin curier de catre Treats.ro.
Revendicarea premiului se face in termen de maxim 30 de zile de la publicarea numelor castigatorilor.
Facebook nu este responsabil in niciun fel fata de acest concurs. Informatiile pe care utilizatorii le posteaza sunt oferite catre Ringier Romania si nu catre Facebook. Acestea vor fi folosite strict in scopul desfasurarii acestui concurs. Concursul nu este sponsorizat, sustinut, administrat sau asociat in niciun fel cu Facebook. Participand la acest concurs absolviti Facebook de orice raspundere.
Facebook nu acorda asistenta in administrarea concursului si nu este responsabil de acesta.
Dispozitii generale S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L. prelucreaza date personale în conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator date personale, sub notificarea cu numarul 10657/2009 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Toate datele personale ale Participantilor, furnizate de catre acestia devin proprietatea Organizatorului. Datele personale colectate de Organizator vor fi folosite pentru campanii viitoare de marketing direct doar daca persoanele vizate si-au dat acordul expres si neechivoc in acest sens. Datele personale colectate in cadrul acestei campanii promotionale nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care operatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele si prenumele castigatorului precum si premiile castigate in cadrul campaniei vor fi publicate pe portalul www.avantaje.ro. Persoanele fizice participante la campanie au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul de opozitie (art.15). In vederea exercitarii acestor drepturi, participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bd. Dimitrie Pompeiu, nr 6, sector 2, Bucuresti.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Concurs