Castiga o invitatie dubla la premierea piesei de teatru “Pescarusul. Ultimul act” de A.P. Cehov

10157387_652656284801200_9217279803818611474_n

Teatrul Elisabeta va invita la teatru, si nu oriunde si oricum, ci la premiera piesei Pescarusul. Ultimul act' de A.P. Cehov, pe data de 17 aprilie, orele 20:30!

Ce poti castiga?

Intrati in cursa pentru o invitatie dubla la premiera spectacolului Pescarusul. Ultimul act' de A.P. Cehov.

“Pescarusul.Ultimul act” este un spectacol vizual in care o lumina se plimba mereu pe scena si, intr-o stare de nerv si abandon, ne lasa sa vedem franturi de oameni, de microfoane, cabluri, chitara, masca, scena… Textul spectacolului are la baza al patrulea act al piesei “Pescarusul” de A.P. Cehov, una dintre cele mai jucate si iubite piese din lume. Regizoarea Carmen Lidia Vidu realizeaza un spectacol de teatru-concert, o combinatie de muzica de opera, muzica post-rock, dans contemporan, teatru. Toate intr-o ora de emotie, de iubire, de poveste. O ora in care vei fugi din cotidian, o ora in care sufletul tau se va simti liber. O ora in care vei devein un alt TU'.

Cum participi?

1. Da like fan page-ului Teatrul Elisabeta.
2. Raspundeti corect la intrebarea De cine este semnata regia premierei Pescarusul. Ultimul act' de A.P. Cehov de pe 17 aprilie de la Teatrul Elisabeta ?' la postarea de pe pagina de Facebook Avantaje.

Cand te poti inscrie?

Concursul se desfăşoară în perioada 11.04 – 16.04

Câştigătorul o să fie extras în mod aleatoriu şi anunţat în data de 16.04 dupa ora 14:00 p.m.
Mult succes!
Concursul s-a încheiat! Câştigătorul acestui concurs este  Alecsandru Vladimir. Felicitări!
Regulament:
Persoanele desemnate castigatoare trebuie sa contacteze departamentul de marketing la adresa onlinemarketing2@ringier.ro pentru a revendica premiile. In email se va mentiona numele premiului – invitatie dubla la piesa de teatru “Pescarusul. Ultimul act, numele, prenumele si numarul de telefon pentru a intra in posesia premiului. Premiul se ofera numai in cazul in care numele si prenumele destinatarului coincid cu cele completate pe site, in momentul postarii raspunsului.
Concursul este valabil în perioada 11 aprilie – 16 aprilie 2014. Castigatorii vor fi afisati pe site-ul avantaje.ro, pe aceasta pagina in data de 16 aprilie 2014, orele 14:00.
Se considera eligibile, persoanele cu domiciliul in Romania care au dat Like postarii de concurs si care au postat in comentariu raspunsul.
Nu pot participa angajatii si rudele angajatilor Ringier Romania, respectiv angajatii si rudele angajatilor Teatrului Elisabeta.
O persoana se poate inscrie o singura data in concurs, de pe un singur cont de Facebook. Doar primul comentariu va fi luat in considerare. Orice editare ulterioara a comentariului nu va fi considerata.
Persoanele care nu respecta regulamentul, nu indeplinesc conditiile sau persoanele despre care organizatorul considera ca acestea participa la concurs cu mai mult de un cont de Facebook vor fi descalificate fara o notificare prealabila.
Facebook nu este responsabil in niciun fel fata de acest concurs. Informatiile pe care utilizatorii le posteaza sunt oferite catre Ringier Romania si nu catre Facebook. Acestea vor fi folosite strict in scopul desfasurarii acestui concurs. Concursul nu este sponsorizat, sustinut, administrat sau asociat in niciun fel cu Facebook. Participand la acest concurs absolviti Facebook de orice raspundere.
Facebook nu acorda asistenta in administrarea concursului si nu este responsabil de acesta.
Dispozitii generale S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L. prelucreaza date personale în conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator date personale, sub notificarea cu numarul 10657/2009 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Toate datele personale ale Participantilor, furnizate de catre acestia devin proprietatea Organizatorului. Datele personale colectate de Organizator vor fi folosite pentru campanii viitoare de marketing direct doar daca persoanele vizate si-au dat acordul expres si neechivoc in acest sens. Datele personale colectate in cadrul acestei campanii promotionale nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care operatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele si prenumele castigatorului precum si premiile castigate in cadrul campaniei vor fi publicate pe portalul www.avantaje.ro. Persoanele fizice participante la campanie au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul de opozitie (art.15). In vederea exercitarii acestor drepturi, participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bd. Dimitrie Pompeiu, nr 6, sector 2, Bucuresti.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro