Căsătorită de trei ori, Andreea Marin, pare a avea ghinion în căsnicii: „E greu să găsești un om care să…”

Andreea Marin

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite personalități de televiziune din România, iar în ultima perioadă a avut parte de numeroase schimbări în viață. Aceasta s-a reîntors pe micile ecrane, realizând emisiunea „Nu există nu se poate' la Televiziunea Română, iar pe plan personal „Zâna' trăiește o nouă poveste de dragoste.

Cu toate că, noi cei de acasă, o vedem ca fiind o persoană veselă și mereu cu zâmbetul pe buze, de-a lungul timpului, Andreea Marin a trecut prin încercări grele. Viața a purtat-o din divorț în divorț, semn că niciun partener nu a reușit să construiască alături de „Zână' o căsnicie de lungă durată și plină de satisfacții emoționale.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori. În anul 1995, s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță, însă totul a durat doar trei ani. După o perioadă lungă, de un deceniu, mai exact, frumoasa prezentatoare s-a încumetat, din nou, să meargă la altar alături de Ștefan Bănică Jr. În urma celor șapte ani de căsnicie a rezultat o frumoasă fetiță, Ana Violeta.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au divorțat în 2013 și fiecare și-a refăcut viața în brațele altor persoane. Prezentatoarea TV s-a căsătorit pentru a treia oară cu medicul Tuncay Ozturk, dar nici acest mariaj nu a durat foarte mult.

Cu o sinceritate ieșită din comun, „Zâna' a mărturisit că într-o relație trebuie să existe susținere reciprocă. Se pare că partenerilor ei le-a displăcut ideea de femeie autonomă, independentă și mai ales, de succes. Acesta fiind și motivul care a dus la destrămarea căsniciilor.

'Există omul frustrat, care nu e realizat prin propriile forţe și care e deranjat. Nu știe să privească cu generozitate realizările partenerului de viață. Există această invidie, frustrare. Acel cuplu nu o să reziste prea mult. Sau trebuie să existe multă toleranță, dar nu va mai fi fericire în acea relație.

E dureros… Sau există varianta în care ai un om înțelept lângă tine, un om bun, cu suflet mare, care te iubește necondiționat pentru că asta înseamnă dragostea. E greu să găsești un om care să se bucure de realizările tale cu adevărat chiar și atunci când lui nu îi iese. Cuplul înseamnă susținere reciprocă', a declarat Andreea Marin, la Canal 33.

În prezent, „Zâna' iubește din nou

Pe plan profesional este împlinită și succesul său este incomensurabil. Pe plan personal, deși a avut trei căsnicii ratate, se pare că noua poveste de dragoste dintre „Zână' și Adrian Brâncoveanu, este una reușită, discretă și „elegantă'.

„E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire. E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa. Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere. E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă', a mai spus frumoasa prezentatoare TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete