Casa lui James Bond! Cum arată vila mega-luxoasă în care a trăit Sean Connery?

Casa lui James Bond! Cum arată vila mega-luxoasă în care a trăit Sean Connery?

Sir Sean Connery a murit de Halloween. El nu a fost doar unul dintre cei mai faimoși actori din ultimii 50 de ani, ci în 1999 a fost numit de revista People „Cel mai sexy bărbat al secolului'.

Citește revista Avantaje ediția de noiembrie aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-noiembrie-2020/#pagina-1

Primul actor care a dat viață personajului James Bond era inteligent, frumos, rafinat, bine dispus și de departe cel mai popular dintre cei nouă actori care au preluat rolul de spion clasic creat de ofițerul de informații britanic-naval Ian Fleming în 1953.

Una dintre cele mai celebrități prețuite, vedeta de origine scoțiană a câștigat numeroase premii cinematografice americane și britanice, inclusiv un premiu al Academiei, trei Globuri de Aur și un premiu American Film Life Achievement Award. În anul 2000, Sean Connery a primit titlul de cavaler din partea Reginei Elisabeta.

Vila de pe Riviera Franceză a lui Sean Connery

Similar cu 007, care se bucura de cele mai bune mâncăruri, băuturi, mașini și prietene din întreaga lume, Connery a locuit în unele dintre primele locuri spectaculoase din lume. Acesta a deținut case superbe în Anglia, Spania, Franța și Bahamas.

Casa sa de mult timp din sudul Franței a fost recent vândută la 33,87 milioane de dolari. Încă numită de localnici drept „locul lui Sean', fosta casă a lui Connery este una dintre cele mai frumoase și bine situate vile din Riviera Franceză, cu vedere la Nisa și la Marea Mediterană.

Adăugând o notă de realitate rolurilor sale de spion englez, casa a fost folosită în mai multe scene din filmul său Bond Never Say Never Again când a fost filmat la Nisa și Monaco.

Amplasată pe o suprafață de aproximativ 4.050 metri pătrați, casa lui Connery este situată de-a lungul unei cărări sinuoase la marginea unei stânci, cu vedere la Promenade des Anglais și la portul vechi.

În spatele unei porți care proteja de ochii curioși ai fanilor și ai paparazzilor insistenți, conacul din piatră este amenajat în arhitectura clasică franceză din anii 1920 și îmbrăcat în viță de vie colorată de wisteria, adăugând mai mult romantism decorului său deja idilic.

Vila este construită pe cinci niveluri, cu lift și terasă pe acoperiș, iar cele cinci dormitoare și băi sunt distribuite între toate etajele. Intrarea se deschide în sala mare, cu ferestre din podea până în tavan, prin care se pot vedea munții și a marea.

Terasele sunt înconjurate de grădini care inspiră relaxare și liniște. Detaliile de epocă ale casei, cum ar fi parchetul cu scânduri largi, sunt prezente în toată clădirea. Nivelul principal găzduiește, de asemenea, o cameră de familie și o altă cameră și bucătarioară.

Sala de mese și bucătăria sunt situate la etajul inferior și se deschid spre o terasă cu grădină. La un nivel superior este camera principală și cea mai mare care are baie proprie, un dressing și balcon privat. Nivelul inferior are un complex de fitness cu sală de sport și o piscină interioară care se deschide spre grădini, duș și zone de dressing.

Sean Connery a murit pe 31 octombrie alături de familia sa în Bahamas, unde a trăit în ultimii ani.

Credit photo: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete