Carmen Tănase și-a spus părerea sinceră despre Nicoleta Luciu: „A făcut o mare greșeală”

Carmen Tănase consideră că Nicoleta Luciu a ratat o carieră strălucită în actorie. Cele două au jucat împreună în mai multe telenovele românești.

Carmen Tănase, una dintre cele mai respectate și îndrăgite actrițe din România, a adus recent în atenție povestea unei foste colege de breaslă, Nicoleta Luciu, pe care o consideră a fi ratat o carieră strălucită în actorie.

Nicoleta Luciu, cunoscută pentru rolurile sale de succes în producțiile cinematografice precum „Inimă de țigan” și „Regina”, a impresionat publicul și colegii de breaslă prin talentul său natural, deși nu a urmat studii de specialitate în domeniu.

Într-un podcast moderat de Bursucu, Carmen Tănase a dezvăluit cât de impresionată a fost de profesionalismul și pasiunea pe care Nicoleta Luciu le-a arătat pe platourile de filmare. Actrița a subliniat că, deși Nicoleta Luciu nu avea o pregătire, ea a reușit să se ridice la nivelul colegilor săi mai experimentați și să-și lase amprenta în industria cinematografică românească.

„Nicoleta Luciu este un exemplu că, dacă ești serios și vrei neapărat să faci performanță, poți și fără școală.

Nicoleta, în „Inimă de țigan' și în „Regina' a făcut. Erau momente când noi ne uitam cu gura căscată la ea, dar Nicoleta voia să învețe, mă suna pe mine dacă nu aveam filmare „Am scena asta, spune-mi, te rog, cum să fac, învață-mă, ce trebuie să simt?'. Nicoleta a făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia asta, pentru că ea ar fi putut să facă și lucruri extraordinare. Da, se întâmplă să nu ai nevoie de școală.

Școala e o etapă, dacă tu o înlocuiești cu dorința de a învăța făcând lucruri, atunci e tot o școală, pentru că Nicoleta la noi a făcut școală. Sunt atâția actori în străinătate care nu au trecut printr-o școală de actorie și care fac filme', a spus Carmen Tănase în podcast-ul lui Bursucu.

carmen-tanase-dieta-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 14)

Cu toate acestea, Carmen Tănase a exprimat și regretul că Nicoleta Luciu a ales să se retragă din lumea filmului pentru a se dedica vieții de familie. Actrița a evidențiat că Luciu ar fi putut să facă o carieră strălucită în actorie, chiar fără o pregătire profesională, și că alegerea sa de a renunța la această carieră a fost una neinspirată.

În prezent, Nicoleta Luciu trăiește discret în Miercurea Ciuc, alături de soțul său și cei patru copii, dedicându-se în totalitate vieții de familie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete