Carmen Tănase face naveta să ajungă la filmările serialului „Clanul” și la teatru, după ce s-a mutat la țară: „Îmi îngreunez viața” EXCLUSIV

Carmen Tănase a vândut tot ce avea în București și s-a mutat la țară, undeva la 40 de kilometri depărtare de Capitală. Actrița este nevoită să facă naveta, pentru că filmează pentru serialul „Clanul' și trebuie să urce pe scena teatrului.

Într-un interviu exclusiv, Carmen Tănase a povestit cum se descurcă cu animalele pe care le are. Actrița nu poate trece pe lângă niciun animal fără să ajute. Despre fiul ei are numai cuvinte de laudă, iar acesta a avut recent un vernisaj de mare succes.

Cum e viața la țara?

-Perfect! E ca un weekend permanent la țară.

Faceți naveta pentru filmări?

-Fac naveta și pentru teatru. Dar nu e atât de departe. E undeva la 40 de kilometri. Dacă nu ar fi intrarea în București complicată… De fapt, dacă nu ar fi intrarea pe la Chitila aglomerată aș face 30 de minute, așa mai fac încă o oră.

Cum vă descurcați cu animalele?

-Tot timpul au probleme pisicile. Unele s-au și dus pe altă lume, au apărut altele. Animalele nu sunt o problemă. Problema este că oamenii nu sunt responsabili. La țară, fiind mai mică comunitatea și probabil că s-a auzit că m-am dus pe acolo, se abandonează la greu în jurul casei mele. Întotdeauna sunt probleme pentru că sunt prea mici, uneori abia le-au dat ochii. Eu nu am cum să trec pe lângă ele. Așa m-a făcut pe mine Dumnezeu. Eu mor dacă mă gândesc că am lăsat în urmă un suflet care are nevoie de ajutor. Atunci iau și îmi îngreunez viața, pentru că e grea viața mea.

Este costisitor să aveți grijă de atât de multe animale?

-E și foarte costisitor. Mulțumesc lui Dumnezeu că am avut posibilitate până acum. Când filmam în Buftea, toată lumea știe că jumătate din gajul meu se ducea pe sacii de mâncare pentru căței. Nu că este costisitor, dar este dureros. Îi iei, îi salvezi, le dai cu biberonul. Știi ce înseamnă să dai cu biberonul la șapte căței?! Când ai terminatul cu ultimul îl ia iar foamea pe primul. Apoi îți mor și sufletul îți e făcut zdrențe.

Vecinii nu sunt deranjați de animalele dumneavoastră?

-Vecinii mei sunt din mica comunitate din care noi facem parte. Noi nu suntem în sat, noi suntem la liziera pădurii. În principiu sunt oameni de la oraș care au case de vacanță sau s-au mutat din oraș ca și mine. Sunt oameni educați și care iubesc animalele. Eu am 4 căței, dar pe drum mai sunt încă 6. Au cotețe puse de noi, adică avem grijă de ei. În sat sunt probleme cu oamenii. Îi abandonează sau îi lasă noaptea liberi fără sterilizare și atunci… se înmulțesc și cine îi ia?

Știu că fiul dumneavoastră a avut recent un vernisaj de succes. Pregătește o nouă expoziție?

-Pictează. A avut un vernisaj de mare succes în 17 aprilie. A fost peste așteptările noastre. S-a vândut foarte mult. Acum lucrează pentru următoarea expoziție, care probabil va fi în primăvară. El e cu pânza lui, cu culorile lui și nu prea are contact cu oamenii. Și-a găsit un drum bun. Nu-l deranjează nimeni, nu are șef.

Carmen-Tanase-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete