Loredana Groza, apariție fără filtre. Cum arată cântăreața fără a apela la tehnologie?

În ultima perioadă, Loredana Groza le-a dat ocazia internauților să-i analizeze imaginile pe care aceasta le posta pe rețelele de socializare. Ceea ce a vrut artista să demonstreze este că, deși are 50 de ani, ea se află într-o formă de zile mari. Mai mult decât atât, cântăreața a negat că ar fi apelat la chirurgia estetică.

Rețelele de socializare oferă utilizatorilor posibilitatea de a aplica diferite filtre care să estompeze imperfecțiunile, făcându-i pe aceștia să arate impecabil, deși realitatea este cu totul și cu totul alta.

Fotografiile se pot modifica, însă clipurile video au nevoie de „mâna' unui specialist. De curând, Loredana Groza a apărut pe micile ecrane, la Antena Stars, fără a fi nici un filtru activ pe fața ei. Ea a povestit despre ceea ce s-a întâmplat în culisele X Factor.

„Sezonul acesta de X Factor a fost intens, neaşteptat. Am o echipă trăznet, pentru că am găsit mai mult decât speram. Sunt gelozii, orgolii, câteodată, dar nu mă las intimidată. Mă simt altfel faţă de anul trecut, mai femeie, mă iubesc şi mai mult. Femeile învaţă să se iubească puţin mai greu. Dar, odată cu vârsta, îşi dai seama de acest lucru', a mărturisit Loredana Groza.

„Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea', povestea artista acum ceva timp.

Așa cum spuneam la început, cântăreața nu a recunoscut faptul că a apelat la medicii esteticieni, însă specialiștii au pus-o la zid și au oferit explicații privind intervențiile pe care le-ar fi suferit.

„Acum, Loredana are un ten bine hidratat. Noi facem chestia asta cu un cocktail de acid hialuronic, care oferă o hidratare foarte bună a tenului. Este evident că a apelat la această procedură. În al doilea rând, a făcut și foarte mult botox în cele trei zone standard de botox: frunte, coada ochilui și zona dintre sprâncene. Pielea ei este în prezent perfect întinsă. Dacă vă uitați un pic și la gâtul ei, și-a întins și pielea de acolo tot prin intermediul botoxului.

La nas, înainte ea avea probabil o deviație de sept, care îi dădea și o asimetrie. Probabil a suferit intervenții fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent. Acum are un nas mai finuț, drept, mai micuț. Forma aceasta a nasului o întinerește.

Tot cu acid hialuronic și-a rezolvat și cearcănele. Înainte avea niște cearcăne groazice. Tot cu acid hialuronic și-a făcut și o reconturare de mandibulă. Vreo 4, 5 ml de acid hialuronic. De asemenea, și-a făcut niște pomeți extraordinari.

O altă schimbare care îi conferă un aspect tânăr sunt șanțurile nazogeniene pe care și le-a estompat probabil cu acid hialuronic. Buzele, de asemenea, acum o formă plină. Sunt foarte bine conturate și cărnoase. În trecut avea buzele deshidratate și cu niște urme de gâlme. Are un design natural fără vulgaritate', a explicat medicul estetician Victor Topolog, pe YouTube.

Foto: Captura Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete