Carmen Iohannis, superbă în roșu la lansarea din New York a volumului „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa” scris de Președintele României Klaus Iohannis

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

 

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a optat pentru o rochie roșie în seara lansării din New York a cărţii „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa” scrisă de către soțul ei, Președintele României Klaus Iohannis.

De această dată, Carmen Iohannis a trecut de la albastrul regal purtat la întâlnirea cu soţii Trump la culoarea roşie – o nuanță regăsită adesea în ținutele acesteia.

Carmen Iohannis, superbă în roșu la lansarea din New York a volumului „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa” scris de Președintele României Klaus Iohannis

Alegerea vestimentară a fost una de bun gust, potrivită evenimentului la care a luat parte în Statele Unite ale Americii: lansarea volumului „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”.

Rochia roşie, armonios cambrată în talie și cu un decolteu aparent răsucit i-a pus Primei Doamne frumos în evidenţă silueta.

Piesa este o creaţie a designerului Andreea Tincu – cea care a mai semnat şi în trecut câteva dintre creaţiile purtate de Carmen Iohannis la evenimente oficiale, scrie OK! Magazine.

De altfel, Prima Doamnă a mai purtat o rochie roşie creată de același designer și cu ocazia întâlnirii de anul trecut cu Prinţul Charles.

Foto: Facebook

Citește și:

Meghan Markle, într-o rochie de 95 de lire la un eveniment oficial

Simona Halep a purtat un accesoriu în valoare de 50.000 de mii de euro la dineul organizat duminică în Beijing

Fostul Principe Nicolae, cadou impresionant pentru Alina, soția sa. Ce surpriză i-a făcut la un an de la nuntă?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete