Carmen Brumă, semnal de alarmă: „Dacă te gândești la post ca la o metodă de slăbire, din start ai pornit greșit”

Carmen Brumă, 45 de ani, are o siluetă de invidiat pentru care face foarte mult sport și are și o alimentație echilibrată. Într-un interviu pentru Ego, vedeta s-a confesat, a spus că acum nu mai ține post și a și făcut atenționare, a explicat cum te poți îngrășa în această perioadă.

Carmen Brumă a decis ca anul acesta să nu mai țină Postul Paștelui. „Eu anul acesta nu am ținut postul. Nu este obligatoriu, fiecare face ce vrea cu corpul său. Scopul meu nu este să educ pe nimeni, nu aș vrea să se înțeleagă greșit, eu nu fac educație, educația se face acasă, în familie și la școală. Eu nu educ pe nimeni, eu doar împărtășesc experiențe, lucruri pe care le aflu, lucruri care mă interesează, pasiuni. Dacă stilul meu de viață inspiră și motivează pe altcineva, nu pot să fiu decât fericită, dar nu este acesta scopul meu.

Scopul meu în viață nu este să îi motivez pe alții, ci să fiu fericită cu mine, să fiu echilibrată, să fiu autentică. Dacă lucrul acesta are efect și asupra celorlalți, sigur, mă bucur și sunt recunoscătoare', a spus vedeta, care a și explicat că pe perioada postului te poți îngrășa, dacă sari peste mese și ai multe gustări.

„De exemplu, să zici că nu vrei să mănânci o masă pentru că poate vrei să mai slăbești și să ciugulești toată ziua, să ai niște cornulețe de post, niște sticksuri de post, niște alune, nuci, semințe pentru că ai auzit că sunt sănătoase și să ciugulești toată ziua, să nu îți stea gura, practic. Aceasta este o greșeală foarte mare, care duce la îngrășare', a mai zis ea.

carmen-bruma-nu-tine-post-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Ulterior, Carmen Brumă a vorbit despre post ca despre o etapă de detoxifiere. „Dacă te gândești la post ca la o metodă de slăbire, din start ai pornit greșit. Nu spun acum că este obligatoriu să mă îngrașe postul. Postul nu este neapărat despre îndestulare, despre îmbuibare. Postul implică și o anumită atitudine și cumva o reducere la nevoile de bază.

Nu trebuie neapărat să înlocuiești, așa cum se întâmplă în foarte multe cazuri, alimentele convenționale cu varianta lor de post. Dacă tu mâncai înainte hamburger, acum să mănânci hamburger de post. Nu, ideea este să te abții, să mănânci alimente de bază, alimente cât mai aproape de starea lor naturală. Unul dintre scopurile inițiale ale postului este detoxifierea organismului. Ori, pe bune, cu hamburger de post nu prea detoxifici nimic', a încheiat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete