Anghel Damian, anunțul despre nunta cu Theo Rose: „Va fi o chestie total discretă, fără tam-tam”

Anghel Damian a spus că se va căsători în acest an cu Theo Rose. Cei doi vor deveni părinți pentru prima dată peste doar câteva luni.

Anghel Damian a fost la detectorul de miniciuni, iar Codin Maticiuc a fost cel care i-a pus întrebările incomode. Selly a fost cel care a pus totul la cale și a filmat pentru canalul său de YouTube.

Codin Maticiuc l-a întrebat pe Anghel Damian: „Când o să te căsătorești cu Theo Rose? Data exactă!'

„Nu știu. Nu știu data exactă', a răspuns regizorul. Theo Rose a intervenit și a spus: „Întreabă-l dacă vrea mai bine. Nu când mă ia. A spus că nu îi plac nunțile și apoi a spus lumea că nu vrea să mă ia.'

„De rușinea lui Theo te întreb… Vrei să te căsătorești cu Theo Rose?', a întrebat actorul.

„Da!', a răspuns Anghel Damian, iar răspunsul a fost sincer.

Codin Maticiuc a continuat: „Înainte, după sau în timpul botezului?'

„Așa cum îmi imaginez eu și cum am vorbit noi despre situația asta cred că o să fie ceva, adică pur și simplu o să zicem hai la biserică acum, mâine la cununia civilă și va fi o chestie total discretă, fără tam-tam. După nunta aia formală, paranghelia (…) Așa spun eu și așa cred că se va întâmpla pentru că am apucat să vorbim despre asta', a spus regizorul, potrivit Libertatea.

Codin Maticiuc a insistat cu întrebările și a fost curios să afle dacă evenimentul va avea loc anul acesta. Anghel Damian: „Eu așa îmi imaginez.'

theo-rose-si-anghel-damian-nuntaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Theo Rose vrea să nască pe cale naturală

Însărcinată în cel de-al treilea trimestru, Theo Rose s-a consultat cu medicul care îi supraveghează sarcina și au decis împrecună că artista va naște pe cale naturală. Iubita lui Anghel Damian așteaptă cu mare nerăbdare momentul în care își va strânge băiețelul în brațe.

„Îmi mai e frică, da. Am zile când mă mai tem. M-am hotărât să nasc natural. E o experiență diferită pentru fiecare femeie. Unele trec ușor prin asta, altele au un travaliu lung și dureros, acum Dumnezeu știe cum o fi. Am și zile în care sunt curajoasă și zic: ‘Bă, mai bine suport câteva ore travaliu și după aia mă refac și pot să-mi continui viața, mai ales că eu am problema aia cu operațiile, nu m-am operat niciodată de nimic și-mi doresc foarte tare să trec prin experiența asta fără operație, că nu vreau. Pot să evit, vreau să evit. Dar vedem ce-o fi. Cred că e normal să-ți mai fie frică că totuși, e cea mai importantă experiență din viața unei femei’, a spus Theo Rose, pe Instagram.

Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose în sarcină

Artista a luat în greutate mai puțin de 10 kilograme în 6 luni de sarcină. Înainte să rămână însărcinată, Theo Rose cântărea 45 de kilograme, iar acum cântarul nu depășește 55.

„Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat. Eu în ultimul trimestru mai degrabă am slăbit, am avut grețurile alea. Cred că plecând de la o greutate de 45 de kilograme, nu m-am mai cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că aș avea vreo 55. Ultima dată aveam 53. Eu nu m-am omorât cu mâncatul, dar mă gândesc că e normal să iei în greutate. Voi mai lua și de acum încolo, sunt convinsă. Dar vă spun cinstit, după ce nasc mi-aș dori să rămân pe la 55 de kilograme, așa cum sunt acum. Mi se pare că în sfârșit arăt și eu a om’, a mai spus vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete