Carmen Brumă: Secretul celor mai sexy apariții din ultima vreme

Carmen Brumă: Secretul celor mai sexy apariții din ultima vreme


La 42 de ani, Carmen Brumă cântărește 58 de kilograme, după ce, la 17 ani trecea bine de 80 de kilograme. Anii au trecut, iubita lui Mircea Badea l-a adus pe lume pe Vlăduț, însă silueta ei continuă să se încadreze în standardele perfecte.

Cum reușește Carmen Brumă să se mențină în formă?

„Fac excese, dar controlate şi programate. O dată pe săptămână, de obicei în weekend, îmi dau voie să mănânc tot ce vreau. Iar la mine asta înseamnă dulciuri. În ziua respectivă trebuie să fac obligatoriu sport. În rest, am grijă să nu mănânc zilnic acelaşi lucru. Nu e sănătos să faci asta! Alimentaţia trebuie să fie variată, nutrienţii trebuie să vină din surse diverse. În programele mele am grijă să nu se repete zilnic aceleaşi alimente. Asta fac şi în cazul meniului meu zilnic. Dacă am mâncat azi iaurt cu ovăz la micul dejun, mâine mănânc omletă, poimâine pâine cu humus etc', a declarat Carmen Brumă pentru click.ro.

Pe de altă parte, des specialistul în fitness și nutriție obișnuiește să adopte dieta de post care o ajută să se echilibreze atât fizic, cât și psihic. „Programul pentru post cuprinde 7 săptămâni de regim alimentar cu 3 mese şi o gustare. Greşelile care se fac în post şi care duc la îngrăşare sunt: excesul de carbohidraţi simpli, cantitatea prea mică de proteine, de fibre, mesele disproporţionate. Alimentele care nu trebuie să-ţi lipsească în post şi care sunt incluse în programul meu sunt: leguminoasele (legume cu boabe), cerealele, seminţele, verdeţurile, nucile etc. Combinaţiile dintre cereale şi leguminoase asigură toţi aminoacizii esenţiali de care corpul nostru are nevoie', conchide Carmen Brumă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete