Carmen Brumă, despre postul intermitent. Ce riscă femeile care vor slăbească cu această dietă

Carmen Brumă a vorbit despre postul intermitent, dietă cu care multe femei aleg să slăbească. Vedeta trage un semnal de alarmă și spune care sunt riscurile acestui regim.

Invitată la emisiunea „Sinteza Zilei', Carmen Brumă a vorbit despre pericolele postului intermitent, dietă tot mai frecventă în rândul femeilor. Vedeta a reușit să slăbească 37 de kilograme și s-a menținut de-a lungul timpului. „Foarte important mi se pare faptul că de vreo 30 de ani mă mențin, că asta este o piedică, e o problemă pentru cei care slăbesc. Şi asta este cea mai proastă variantă pe termen lung. Slăbitul și îngrășatul. Yo-Yo Dieting cum se numește, pentru că îţi crește foarte mult grăsimea din interiorul abdomenului', a transmis Carmen Brumă în emisiunea de la Antena 3.

Vedeta a explicat riscurile postului intermitent și a precizat că există posibilitatea să scadă fertilitatea. „În special femeile e bine să aibă grijă la această fereastră de restricție calorică, la această bucată de timp în care nu mănâncă, între 12-14 şi 16 ore e recomandabil, pentru că în cazul femeilor există niște hormoni-cheie în ovulație', a spus vedeta la Antena 3.

Carmen-Bruma-7SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

De asemenea, Carmen Brumă a precizat că atunci când slăbești, dai jos și masă musculară, dai jos conținut intestinal, dai apă, dar când te îngrași, o faci exclusiv cu grăsime și „treptat ajungi să fii din ce în ce mai pufos'.

„Peste 48 de ore apare și scăderea metabolismului, și scăderea masei musculare. Nu este neapărat o metodă de slăbire acest intermittent fasting chiar dacă funcționează. Din păcate, e folosit acest intermittent fasting ca un fel de panaceu universal. Dacă ai ovar polichistic, fă intermittent fasting (…). Toată lumea ține pentru orice boală și este folosit ca și tratament, lucru deloc recomandabil', a adăugat Carmen Brumă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete