Anca Pandrea, din nou la spital. Actrița e plină de vânătăi: „Mi-a fost rău, mi s-a ridicat tensiunea”

În vârstă de 76 de ani, Anca Pandrea se confruntă cu probleme de sănătate. Actrița a ajuns recent la spital, medicii au ajutat-o, însă acum a ajuns acasă. Pentru Click, ea a declarat că trebuie să revină într-o unitate medicală pentru alte investigații, dar spune că nu are bani.

„Iar mi-a fost rău, mi s-a ridicat tensiunea, n-am vrut să merg nicăieri. Până la urmă am ajuns la spital. Mi-au pus perfuzie, au fost drăguți medicii de la Urgență. Am mers cu salvarea și am stat câteva ore, de la 16.00 până pe la ora 20.30.

La un moment dat am transpirat, vedeam doar culori și nu mai reacționăm și mi-au spus că era să mă piardă. Am venit apoi acasă și o prietenă mi-a făcut orez cu morcov și piept de pui. Ușor, ușor mi-am revenit. Mai am o vânătaie urâtă aici pe mână (de la injecțiile făcute la spiotal, n.r.), restul s-au retras. Victor Ila și soția lui mă mai ajută', a mai povestit actrița.

anca-pandrea-probleme-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Chiar dacă are probleme de sănătate, Anca Pandrea e foarte activă pe lângă casă, are grijă de cățelul ei, îngrijește și grădina și are grijă și de ea. „Dimineață fac treaba, doar atunci pot, nu pe căldurile cele mari', a mai declarat actrița pentru Click.

În curând, Anca Pandrea, ar trebui să revină la spital, pentru a face o analiză mai complicată, o endoscopie, dar spune că momentan nu are bani pentru această investigație.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete