Cariere incepute din joaca

Un profesionist nu accepta zicala "merge si-asa"

Ozana Giusca este o tanara romanca masteranda la Londra. In 2000, Ozana a absolvit un program de MBA in Finante la City University Business School, Londra. Acum este si visiting lecturer, predand project finance studentilor masteranzi de la Queen Mary, University of London. Este Membru al Romanian Business Club din Londra. Compania sa, Bridge Europe Consulting Ltd., din Londra, este singura companie de consultanta autorizata de catre prestigioase colegii si universitati din Marea Britanie.

La aproape 35 de ani este una dintre putinele persoane care pot sa afirme ca, si daca s-ar putea intoarce in timp, tot n-ar schimba nimic din viata lor.

Trocul cu poze in copilarie, propriile idei puse in practica inca din facultate, un MBA la Londra, ambitie multa si dorinta de-a ajunge in varf au facut din Ozana Giusca o femeie care isi conduce astazi cu succes viata si propria afacere. Cand ne-am intalnit, stiam despre ea ca ofera consultanta gratuita tinerilor care vor sa mearga la studii in Marea Britanie. Intr-o cafenea eleganta, cu un suc de portocale si o cafea in fata, am descoperit o poveste…

Banii au atras-o de mica

Am intrebat-o daca si-a dorit intotdeauna sa lucreze in finante. Daca macar cand era mica s-a visat altceva. "Intotdeauna, finantele m-au atras intr-un fel sau altul. Cumva, banii. Comertul. De cand eram mica, eu faceam comert cu surprize, cu poze, cu gume de sters, cu orice. Cu prieteni, colegi, cu cine voia sa schimbe, sa cumpere, sa vanda."

In facultate si-a deschis propria firma, prin care facea import de bunuri, mai exact de haine, pentru ca: "imi plac hainele si nu gaseam nimic in Romania. Si atunci m-am dus in Thailanda, prin China, prin Italia si achizitionam haine pe gustul meu." Cand asta nu a mai reprezentat o provocare pentru ea, Ozana a schimbat macazul s-a angajat la o banca de investitii, unde a invatat multe lucruri despre Bursa si finante, in general.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Cariera