Horoscopul anual 2019 pentru Taur. Previziunile astrale pentru carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul anual 2019 pentru Taur

Horoscopul anual 2019 pentru Taur

Anul acesta ar trebui să-ți fixezi un obiectiv major. Horoscopul anual 2019 pentru Taur anticipează atingerea lui, fie și în ultimele zile ale anului. Pentru cei care urmăresc dezvoltarea personală, susținerea astrală este deosebită. Află previziunile complete!

Horoscopul anual 2019 pentru Taur, în funcție de decan

Primul decan: 21 aprilie-30 aprilie. Decanul este patronat de Venus și Mercur. Nativii din acest decan își vor manifesta în mod deosebit latura pasională și posesivă. Se vor da în vânt după idile și aventuri.

Al doilea decan: 1 mai-10 mai. Decanul este patronat de Lună și Venus. Ambițiile și realismul vor caracteriza nativii acestui decan. Vor avea o voință de fier în îndeplinirea obiectivelor.

Al treilea decan: 11 mai-20 mai. Decanul este patronat de Venus și Saturn. Cei născuți în acest decan vor întâmpina dificultăți în exprimarea ideilor și a sentimentelor. Comunicarea, în general, va lăsa de dorit.

Horoscopul anual 2019 pentru Taur: CARIERĂ ȘI BANI

Chair de la începutul anului se vor produce schimbări în domeniul profesional. Mai ales pentru cei născuți în primele zile ale zodiei. De pe 3 februarie până pe 21 martie se cere cât mai multă acțiune pentru că este o perioadă favorabilă progresului. În iunie și iulie, sectorul profesional va avea parte de mai mult divertisment.

Venus intră într-o fază retrogradă pe 17 mai. Totuși, din aprilie până în august, va rămâne în aria financiară a hărții tale astrale. Data de 17 mai poate marca un moment important: semnarea unui contract, încheierea unei înțelegeri verbale. Noiembrie și decdembrie vor fi lunile tale cele mai prospere.

Horoscopul anual 2019 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII.

Mai pare să fie momentul unei schimbări importante de statut. Dacă nu ești într-o relație, probabil că vei lega una. Iar dacă ești într-o relație care nu te mulțumește, este posibil să-i pui capăt.

Îți sunt prielnice adunările de oameni care vin din diferite țări sau măcar din diferite părți ale țării. În august și în septembrie sunt cele mai bune ocazii de a stabili relații noi.

Horoscopul anual 2019 pentru Taur: SĂNĂTATE

Cei născuți între 3 și 7 mai va trebui să-și ia precauții suplimentare privind consumul de alcool și medicamente. Pentru nativii din Zodia Taurului în general, imunitatea este o problemă anul acesta. Sunt predispuși la infecții. Din aprilie până în iunie, dieta trebuie revizuită, pentru că Taurii riscă să ia în greutate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop