Horoscopul anual 2019 pentru Berbec. Previziunile astrale pentru carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul anual 2019 pentru Berbec

Horoscopul anual 2019 pentru Berbec

Horoscopul anual 2019 pentru Berbec avertizează asupra rolului pe care îl ai de jucat în propria viață. Poate fi un an deosebit de bun, cu condiția să-ți stabilești un ritm sustenabil și să nu-ți risipești energia în agitație fără rost. Află previziunile complete!

Horoscopul anual 2019 pentru Berbec, în funcție de decan

Primul decan: 21 martie-31 martie. Decanul este patronat de Marte. Pentru nativii din acest decan este un an în care își vor dovedi calitățile de lider.

Al doilea decan: 1 aprilie-10 aprilie. Decanul este patronat de Marte și Soare. Cei născuți în acest decan vor fi plini de entuziasm iar creativitatea lor îi va scoate din multe situații delicate.

Al treilea decan: 11 aprilie-20 aprilie. Decanul este patronat de Venus și Marte. Nativii acestui decan vor fi plini de energie, mereu gata de acțiune și de aventură.

Horoscopul anual 2019 pentru Berbec: CARIERĂ ȘI BANI

Cariera ocupă un loc important pentru tine încă de la începutul acestui an. Este posibil pentru unii dintre Berbeci ca anul să debuteze cu un nou job. Schimbările cele mai importante și cele mai probabile în domeniul profesional vor veni la sfârșitul lunii aprilie sau în luna mai.

Obligațiile tale bănești față de casă și familie îți solicită cea mai mare parte din resurse. Este posibil să fi crescut aceste cheltuieli prin achiziționarea sau închirierea unui teren sau a unui nou apartament. Dacă în februarie planifici atent cheltuielile pentru restul anului, te vei descurca foarte bine. Din septembrie, un parteneriat sau o colaborare îți va aduce câștiguri suplimentare substanțiale.

Horoscopul anual 2019 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII.

La începutul anului, aspectele personale ale viații le vor concura în importanță pe cele profesionale. Vor fi aspecte organizatorice, decizii de luat, concepții de dezbătut.

Din august, situația sentimentală va fi excelentă. Iar în a patra săptămână a lunii septembrie, sectorul relațiilor va fi atât de bine aspectat încât relațiile tale vor prospera pe toate planurile.

Horoscopul anual 2019 pentru Berbec: SĂNĂTATE

Martie și iulie sunt lunile în care sănătatea ta va solicita mai multă atenție. În special, este vorba de revizuirea dietei și a modului dezordonat de a mânca. În ultima săptămână a lunii aprilie și în prima săptămână a lunii mai ești predispusă accidentărilor. Agitația continuă și odihna sporadică devin riscante.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop