Care este relația dintre Mert Ramazan Demir și Afra Saracoglu, actorii din Golden Boy?

Golden Boy (Yalı Çapkını), serialul care va fi difuzat de Antena 1, în fiecare vineri după Observator, se bucură de un succes incredibil la nivel mondial.

Producția semnată de OGM Pictures continuă să atragă atenția cu rolurile proeminente ale lui Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ și Gözde Kansu. Filmările au început în septembrie 2022 și în doar 3 luni povestea a depășit granițele Turciei.

Relația dintre cei doi actori principali, Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu, a fost o perioadă pe primele pagini ale ziarelor, zvonindu-se că între ei există ceva mai mult decât o simplă relație. Prietenia celor doi, care au apărut anterior împreună în fața camerei de filmat în serialul Öğretmen (Profesorul), datează din trecut.

Vestea că Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir au dat semne de apropiere și că Kubilay Aka (un alt coleg de breaslă) a reacționat la această situație în cadrul unui eveniment, despre care presa a relatat frecvent în ultima vreme, s-a dovedit a fi adevărată. Mert Ramazan Demir a evitat foarte inteligent acest subiect controversat.

Kubilay Aka și iubitul lui Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu, sunt prieteni foarte apropiați. Din acest motiv, incidentul a luat brusc amploare. Cu toate acestea, Mert Ramazan Demir, aflat la începutul carierei sale, a evitat cu înțelepciune această problemă care i-ar putea cauza un mare rău.

golden-boySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Unul dintre cele mai importante motive pentru lansarea magnifică a serialului Golden Boy a fost chimia dintre parteneri. A existat o evoluție care putea pune în pericol această situație, dar Mert Ramazan Demir a reușit să își păstreze calmul și să iasă cu înțelepciune această problemă.

„Sunt ok cu Kubilay Aka. Da, a fost o situație ușor tensionată, dar nu a existat niciodată o ceartă sau o bătaie. Acest eveniment a luat o amploare neplăcută', a declarat tânărul actor turc, potrivit publicației Akșam.

De fapt, deși a confirmat incidentul cu aceste cuvinte, Mert Ramazan Demir a explicat că nu a fost mare lucru, a gestionat situația și că a făcut ceea ce trebuia. Aceasta fiind cea mai inteligentă mișcare având în vedere că se află la începutul carierei.

Mert Ramazan Demir a declarat: “Intimitatea noastră cu Afra nu este nouă, suntem prieteni foarte vechi. Chestiunea a ajuns într-un loc ridicol. Au fost manipulați prin niște trucuri și șmecherii. Ni s-a întâmplat dintr-o dată, dar nu există așa ceva”, și-a mulțumit fanii și a fost lăudat pentru această atitudine pe rețelele de socializare.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete