Care este prima amintire a Deliei cu sora ei mai mică Oana?

Delia și Oana Matache

Delia Matache, una dintre cele mai apreciate soliste și compozitoare din țara noastră, a acceptat să realizeze o ședință foto pentru revista Unica din luna septembrie a anului acesta.

Alături de ea, pe copertă se află și sora ei mai mică, Oana, mămica a doi copii, o fiică și un fiu, Jess (1 an și jumătate) și Bogdan (5 luni).

Iată doar câteva fragmente din interviul realizat de revista Unica.

Care este prima amintire a Deliei cu sora ei mai mică Oana?

Prima amintire a Deliei legată de sora ei mai mică o are chiar din ziua în care partenera ei de șotii a fost adusă acasă de la maternitate. Pe atunci, viitoarea muziciană de succes care avea doar 9 ani, a sărit pe ea. De ce? O aștepta cu drag!

Spune că Oana era mică-rău și foarte drăguță, dar și că a avut grijă de ea mereu, fără însă să-și aroge calități de mamă.

Chiar dacă e mai mică, Oana este deja mama a doi copii. Pe contul personal de Instagram, Oana Cosânzeana, artista postează frecvent fotografii și clipuri cu micuții ei.

Cum e Oana prin ochii surorii mai mari? Deliei îi e greu s-o caracterizeze în doar câteva cuvinte, așa că Oana încearcă să-i sufle: sinceră.

„Da, e sinceră, dar mai degrabă în sensul de autentică. Când ești foarte bun și înțelegător și echilibrat, cum se numește asta? Empatică. Așa e Oana!”

Ce-i place Oanei cel mai mult la sora ei? Că are un mod anume de a trânti adevărul în fața omului, dar în așa fel încât nimeni să nu se poată supăra.

„Uneori zice lucruri dureroase, dar fără să jignească. Oamenii rămân cu gura căscată, dar nu se supără, ba chiar râd”, explică Oana.

În completarea ei, Delia mărturisește că este vorba de un trolling fin ceea ce face ea: „Sunt un troll umil, modest și care uneori vine cu soluții”.

Foto: Instagram / Unica.ro

Citește și: 

Andra a împlinit 33 de ani! Îți mai aduci aminte cum arăta artista când s-a lansat? Avea părul roșcat și foarte lung!

Adela Tecuceanu, fostă concurentă „Bravo, ai stil”, este însărcinată. Ce așteaptă, o fiică sau un fiu?

Gafa făcută de prințesa Diana în timpul unui prânz oficial: Regina, prințul Charles și restul familiei regale au crezut că a înnebunit

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete