Care este motivul pentru care Lee Ryan a fost arestat: „A devenit agresiv”

Lee Ryan a fost arestat după ce și-ar fi ieșit din minți într-un avion. Cântărețul trupei Blue ar fi fost violent cu un membru al personalului de la bord și a refuzat să se așeze atunci când acesta nu a vrut să-i servească o băutură.

Pasagerii susțin că Ryan, în vârstă de 39 de ani, a devenit deranjant în timpul zborului de la Glasgow la London City, întârziind cu 20 de minute, fiind reținut după ce a aterizat.

„Nu contează că a cântat cu Blue, el a deranjat cu limbajul său. A devenit agresiv cu personalul de la bord când i-a spus clar că nu i se va da alcool. La un moment dat, și-a părăsit locul și a început să se plimbe pe culoar, în ciuda faptului că i s-a spus să se așeze, a alergat chiar și în spatele perdelelor echipajului de cabină. A fost un comportament nebunesc”, a declarat un pasager potrivit The Sun.

„Felul în care s-a comportat a fost foarte intimidant', a declarat un altul.

Personalul de cabină a anunțat prin stație și polițiștii s-au urcat la bordul zborului BA de duminică, la Londra. Aceștia l-au arestat pe Ryan sub suspiciunea de infracțiuni de tulburare a ordinii publice. El a fost încătușat și a fost scos din avion și dus într-o dubă a poliției care aștepta pe pistă.

El și-a petrecut noaptea în arest și a fost în cele din urmă eliberat duminică, în așteptarea unor investigații suplimentare, după ce a petrecut mai bine de 12 ore în arest.

„Duminică, 31 iulie, în jurul orei 16.40, ofițerii s-au prezentat la aeroport pentru a aștepta un zbor care sosise la Aeroportul London City din Glasgow. Un bărbat de 39 de ani a fost arestat pentru o infracțiune de tulburare a ordinii publice. El a fost reținut la o secție de poliție din estul Londrei, dar a fost eliberat după 12 ore, în cadrul anchetei', a declarat poliția metropolitană, mai relatează sursa citată.

Lee Ryan & Simon Webbe headline the foodie festival in WinchesterSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Lee Ryan a format trupa de băieți în anul 2000 împreună cu Antony Costa, Duncan James și Simon Webbe. Ei au vândut 14 milioane de discuri.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete