Anghel Damian: „Eu mi-am găsit fericirea”. Actorul a recunoscut relația cu Theo Rose

Anghel Damian s-a despărțit de actrița Lia Bugnar și acum este într-o relație cu Theo Rose. Actorul a recunoscut că se iubește cu cântăreața, recent el a făcut declarații despre viața lui personală.

Înainte să se afle că se iubește cu Theo Rose, Anghel Damian a vorbit pentru Libertatea despre viața lui personală. A spus că nu are mult timp liber, că se dedică întru totul muncii sale, serialului „Clanul', la care este regizor și la care Theo Rose e actriță.

„Noi filmăm de miercuri până duminică și luni și marți ar fi teoretic zilele libere, dar eu montez sau repet sau pregătesc deja următoarele povești, sezoane. La început chiar m-am gândit dacă sunt dispus să fac acest sacrificiu personal, că până la urmă asta este, nu ai vacanță, nu ai nimic, nu ai timp nici de…Am două pisici acasă și abia am timp să le hrănesc. Dar mă culc și se așază pe mine că sunt văduvite de iubire pe timpul zilei și încearcă să recupereze noaptea.

Eu eram sceptic dacă o să am forța să fac asta, dar după ce am văzut ce se întâmplă pe platou, primele secvențe, e ceva care te hrănește și îți dă energie pentru ani. E forță creativă acolo. Într-un fel, viața mea personală a devenit serialul Clanul și mă bucur de chestia asta pentru că e ceva extrem de armonios și zilnic pleci cu satisfacție. Ai putea să ai momente de viață personală cu duiumul, dar să nu te simți fericit. Atunci, eu mi-am găsit fericirea în asta…', a spus el.

theo-rose-si-anghel-damian-cupluSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Pentru Cancan, Anghel Damian a recunoscut că formează un cuplu cu Theo Rose. „Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut', ne-a declarat Anghel Damian.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete