Care este melodia anului?

melodia anului

melodia anului

Anul acesta artiștii noștri s-au întrecut pe sine: au creat pe bandă hit după hit, au conceput proiecte muzicale noi și au concurat lună de lună pentru locul întâi în topurile muzicale de la radio. Și totuși, care e melodia anului?

Ce-ai fredonat mai des?

Carla’ Dreams a făcut un pas discret în spatele scenei și de acolo din culise, pare că regizează topurile muzicale din România. S-a zvonit că proiectul The Motans le aparține și că solistul trupei, Denis, ar fi găselnița pe care cei de la Carla’ Dreams au găsit-o pentru a acoperi o nișă de timbru vocal care nu era deplin descoperită și exploatată. De altfel, Fata lui Tata, hitul pe care artiștii moldoveni i l-au oferit Deliei, face ravagii pe canalul You Tube.

Melodia Anului ar putea fi foarte ușor una din hiturile Deliei sau a lui Smiley, dar categoric, în refrenul verii se încadrează August a lui The Motans sau ritmurile Irinei Rimes.

Andra și Antonia au și ele melodii pe care cu toții le-am fredonat anul acesta, realizate în colaborare cu alți artiști, Connect-R în cazul Andrei sau soțul din dotare, Alex Velea în cazul Antoniei. Melodia anului 2017 cu siguranță nu va fi una de club ci mai degrabă o compoziție ingenioasă, cu ritmuri melodioase, optimiste și ușor de ascultat la volan.

Citeste si:

Atmosferă de poveste la Festivalul Brazilor de Crăciun 2017! Imagini de senzație cu cei mai frumoși brazi împodobiți

Cum a slăbit Mirabela Dauer? Cântăreața și-a trasformat corpul cu un truc simplu: „Nu iau nicio pastilă să slăbesc!'

După ce s-a căsătorit în secret cu Ștefan Bănică Jr, Lavinia Pîrva a vorbit despre sarcină: „Îmi doresc să devin mamă. Sunt pregatită'

Florentina Musat

foto: captura You Tube

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro